Homepage  / Vedete străine

Olivia Wilde și Jason Sudeikis, dați în judecată de fosta bonă. Ce îi cerea actorul să facă în timpul nopții

Olivia Wilde și Jason Sudeikis, dați în judecată de fosta bonă. Ce îi cerea actorul să facă în timpul nopții
8

de Roxana Mirea,

Olivia Wilde și fostul ei partener, Jason Sudeikis, au fost dați în judecată de fosta lor bonă. Femeia le aduce acuzații grave, susținând că a început chiar să aibă probleme medicale după ce Olivia și Jason s-au despărțit, în anul 2020.

Jason Sudeikis și Olivia Wilde, dați în judecată de fosta bonă

Jason Sudeikis și fosta sa parteneră, Olivia Wilde, au fost dați în judecată de fosta lor bonă, care susține că cei doi au concediat-o din cauza unor probleme de sănătate mintală. Ericka Genaro a declarat că a suferit de „anxietate extremă” și stres după ce cuplul s-a despărțit, în 2020.

În documentele depuse marți la tribunalul din Los Angeles, Ericka Genaro a susținut că, în timpul discuțiilor nocturne cu Sudeikis, a simțit că a fost nevoită să „aleagă în mod ostentativ o tabără” între cei doi părinți, potrivit yahoo.com.

Absența bruscă a lui Wilde din casă a avut o consecință negativă asupra stării sale emoționale, inclusiv Sudeikis bazându-se pe prezența lui (Genaro) pentru sprijin”, se arată în plângerea, obținută de agenția de presă PA.

Reclamantul a devenit din ce în ce mai anxios și stresat de tendința lui Sudeikis de a cere aparent ca reclamantul să stea treaz noaptea după ce copiii erau culcați pentru a vorbi cu el, în timp ce această dinamică nu a avut loc înainte de absența lui Wilde.

Subiectul acestor conversații nocturne târzii cu Sudeikis a evoluat în mod natural spre a vorbi despre Wilde, la care reclamanta s-a simțit obligată să se angajeze în ciuda faptului că i-a creat o anxietate extremă, deoarece aparent simțea că trebuie să aleagă o tabără între părinții copiilor de care avea grijă.”

Los Angeles Special Screening Of Annapurna Pictures’ ‘Booksmart’Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De ce îi acuză bona de concediere abuzivă

În dosar, se mai arată că anxietatea doamnei Genaro în lunile care au urmat a continuat să „fiarbă” și a fost exacerbată de acoperirea mediatică a separării cuplului. Ulterior, bona a susținut că, după ce l-a informat pe Sudeikis despre necesitatea unui concediu medical de trei zile – care i-a fost recomandat de un medic – actorul a „concediat-o pe loc”.

Reclamanta este informată și crede, și susține în acest sens, că a fost concediată din cauza dizabilității sale de anxietate/depresie și pentru că a solicitat un concediu de trei zile pentru același lucru”, se arată în dosar.

Genaro a intentat un proces pentru concediere abuzivă pe motiv de discriminare pe fondul unei dizabilități.

Jason Sudeikis și Olivia Wilde au fost împreună din 2011 până la sfârșitul anului 2020 și au doi copii împreună: pe Otis și pe Daisy.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton