Homepage  / Știri

Olivia Wilde și Jason Sudeikis, în pericol de moarte în prima vacanță

Olivia Wilde și Jason Sudeikis, în pericol de moarte în prima vacanță

de Redactia Tvmania

Olivia Wilde (28) și Jason Sudeikis (36) au fost salvați de la moarte de un grup de pescari jamaicani. Aflați în prima lor vacanță împreună (cei doi formează un cuplu de jumătate de an), actorii au vrut să își demonstreze unul altuia cât de curajoși sunt. Întâmplarea a făcut însă ca Wilde și Sudeikis să aibă probleme în „conducerea” caiacelor, scrie femalefirst.co.uk.

Olivia a povestit, într-un interviu acordat lui David Letterman, că a fost chiar uimită de modul în care iubitul ei știa să vâslească, dar la un moment dat Jason Sudeikis a ajuns în apă, într-o zonă în care meduzele erau într-un număr foarte mare.

Salvarea a venit de la „un grup de pescari”.

„Am fost mușcată de o meduză…eram plină de răni”, a mai spus Olivia Wilde.

Primele zvonuri cu privire la o posibilă idilă între Olivia Wilde și Jason Sudeikis au început în decembrie anul trecut, când o sursă le-a spus jurnaliștilor de la US Weekly că actrița a venit la studioul din Rockefeller Center în care se înregistrează emisiunea “Saturday Night Live” şi a fost invitată la cină de comediant după încheierea repetiţiilor.

În ultima zi a anului 2011, scria cinemarx.ro, cei doi se plimbau prin New York când starul din „Horrible Bosses” a înconjurat umerii noii sale iubite cu brațul. De atunci a fost clar pentru toată lumea că Olivia și Jason formează un cuplu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton