Homepage  / Știri / Televiziune

Oltin Hurezeanu a fost as-ul din mâneca Faimoșilor. În seara asta, la „Exatlon”, lupta se dă pentru imunitate

Oltin Hurezeanu a fost as-ul din mâneca Faimoșilor. În seara asta, la „Exatlon”, lupta se dă pentru imunitate

de Redactia Tvmania

Oltin Hurezeanu, concurentul din Echipa Faimoșilor de la „Exatlon” a oferit un spectacol total aseară, în cel de-al doilea joc contra Războinicilor. Concurentul, cel care a dovedit că posedă cunoștințe generale temeinice, fiind desemnat, în urmă cu câțiva ani câștigătorul unui celebru concurs de cultură generală din România, Oltin s-a descurcat exemplar, aseară, la „Quizz Arena”.

Înainte de probă, pe plajă, strategiile realizate de Oltin Hurezeanu, Cătălin Cazacu și Vladimir Drăghia au destins atmosfera din tabăra Faimoșilor. Cu zâmbetul pe buze și conștient de faptul că Oltin este un concurent care ar putea aduce victoria pentru Faimoși, Vladimir a mărturisit că și-ar fi dorit ca Războinicii să concureze împotriva lui Oltin, ca reprezentant unic al echipei.

„La jocul acesta, noi am fi vrut să concurăm doar cu Oltin contra Războinicilor!”, a spus Vladimir.

Oltin Hurezeanu a fost AS-ul din mâneca Faimoșilor, adversarii neavând nicio șansă împotriva acestuia, cel care a demonstrat încă o dată că, în ciuda întrebărilor dificile, poate ieși învingător în acest meci care îi testează cunoștințele și informațiile acumulate de-a lungul timpului.

Premiul pus la bătaie, un mousse de ciocolată și un caffe latte, a fost savurat și împărțit de Oltin cu Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, moment de relaxare în care cei trei au dezbătut pe marginea întrebărilor din concurs.

În această seară, de la 19.45, la Kanal D, în jocul Arena Exatlon, telespectatorii vor putea afla ce echipă va fi nevoită să își desemneze propunerile pentru eliminare și cine va câștiga imunitatea mult râvnită.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton