Homepage  / Vedete / Vedete străine

Omar Sy, în discuții pentru a juca în „Yasuke”, serialul Netflix despre samuraiul negru

Omar Sy, în discuții pentru a juca în „Yasuke”, serialul Netflix despre samuraiul negru

de Andra Stana,

Omar Sy, starul din „Lupin”, este în discuții pentru a juca într-un nou serial Netflix. Este vorba de un proiect în cinci părți despre legenda samurailor Yasuke.

Omar Sy este în discuții pentru a juca în serialul eveniment Netflix „Yasuke”

Nick Jones Jr., care a fost scenaristul principal al recentei adaptări anime de pe Netflix, se va ocupa de scrierea serialului în cinci părți a poveștii samurailor negri din viața reală.

„A avea șansa de a aduce în sfârșit la viață povestea legendară adevărată a lui Yasuke a fost un vis al meu încă de când am servit în Japonia ca pușcaș marin”, a declarat Jones într-o declarație, în exclusivitate pentru The Hollywood Reporter.

Yasuke a fost adus în Japonia feudală în condiții de sclavie. El a devenit primul samurai care nu era japonez din țară, servindu-l pe stăpânul japonez al războiului Oda Nobunaga în 1581 și 1582.

Serialul „Yasuke”, în cinci părți, va fi produs de actorul Forest Whitaker, laureat al premiului Oscar, și Nina Yang Bongiovi sub egida Significant Productions.

„Acesta este proiectul perfect pentru ceea ce Forest și cu mine ne străduim să realizăm. Intersecția a două culturi prin intermediul unei povestiri extraordinare”, a declarat Bongiovi într-un comunicat. „A aduce în prim-plan o figură istorică reală, asociată cu o acțiune incredibilă, cu fețe care reprezintă atât moștenirea neagră, cât și cea asiatică – în spatele și în fața camerei – echivalează cu un scenariu de vis total.”

Aceasta nu este prima dată când povestea lui Yasuke este transpusă pe ecran. LaKeith Stanfield i-a dat anterior vocea legendei samurailor într-un serial anime pentru Netflix.

Omar Sy: „Creăm un serial remarcabil”

Într-o declarație recentă, Omar Sy a recunoscut că este entuziasmat să joace în noul serial de pe Netflix.

„Am fost inspirat de Yasuke de ceva vreme”, a spus Sy într-o declarație. „Împreună cu această echipă superbă, creăm un serial remarcabil care prezintă ceea ce a însemnat să fii un samurai african în istoria Japoniei. Numai secvențele de acțiune vor fi fenomenale și ingenioase.”

Yasuke a apărut în numeroase manga, anime-uri și jocuri video de-a lungul anilor, dar, dacă va fi aprobat, acest serial eveniment Netflix va fi prima sa apariție live-action, scrie hollywoodreporter.com. Lakeith Stanfield a dat voce personajului în anime-ul în limba engleză, iar regretatul Chadwick Boseman ar fi trebuit să îl interpreteze într-un lungmetraj al producătorilor Erik Feig și Michael De Luca, anunțat în 2019.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton