Homepage  / Vedete străine

Onur Tuna iubește din nou! Cine e noua iubită a actorului din „Doctorul minune”

Onur Tuna iubește din nou! Cine e noua iubită a actorului din „Doctorul minune”

de Roxana Mirea,

Onur Tuna, actorul care îl interpretează pe doctorul Ferman în serialul turcesc „Doctorul minune”, are o nouă iubită! Este vorba despre actrița Yasemin Yazıcı. Cei doi sunt în vacanță și s-au afișat împreună pe rețelele sociale.

Onur Tuna are o nouă iubită

Onur Tuna, actorul din „Doctorul minune”, are o nouă iubită! Este vorba despre colega lui de breaslă Yasemin Yazıcı. Cei doi se află acum într-o vacanță în Filipine, de unde au publicat primele imagini pe rețelele sociale.

Onur Tuna a publicat o fotografie pe care a realizat-o iubita lui.

Pe de altă parte, Yasemin Yazıcı a postat la Insta Story un selfie alături de Onur. Potrivit jurnalistei Birsen Altuntaș, cei doi actori sunt împreună de șase luni și se înțeleg foarte bine.

Onur Tuna este foarte discret atunci când vine vorba despre cuceririle sale. „Nu am vorbit niciodată despre relațiile mele până acum și nu voi vorbi despre ele nici de acum încolo”, le-a spus el jurnaliștilor la un moment dat, potrivit presei turce.

În luna ianuarie a anului trecut s-a aflat că Onur Tuna s-a îndrăgostit de colega sa Hande Doğandemir. Cu toate acestea, cei doi și-au încheiat relația câteva săptămâni mai târziu.

Cine este Yasemin Yazıcı, iubita lui Onur Tuna

Yasemin Yazıcı s-a născut la Istanbul pe 8 septembrie 1997. Aceasta a urmat cursuri de dicție, actorie, dans și canto la Școala de Arte Frumoase Pera. În anii de școală a jucat în piesele: „Oedip regele”, „Antigona”, „Visul unei nopți de vară”, „Lysistrata”, „Faust (vol. I)”, „Sistemul Hugo” și „Separarea”. ” în limbile turcă, franceză și engleză, scrie viatacuaromadecafea.com.

Yasemin a absolvit London School of Economics, Departamentul de Antropologie Socială în 2018, iar apoi a studiat din nou actoria la London Academy of Music and Dramatic Arts (LAMDA).

Actrița interpretat rolul lui Naz în serialul „Son Yaz” / „Ultima vară” (2021) și a jucat în filmul de pe Netflix „Aşk Taktikleri” / „Tactici în dragoste”.

Cine este Onur Tuna

Chiar dacă are doar 36 de ani și o experiență de ani de zile în domeniul actoriei, Onur Tuna a cucerit publicul feminin din Turcia și de peste hotare cu talentul lui deosebit, dar și cu frumusețea sa. El s-a născut pe 2 iulie 1985 la Canakkale. Încă de pe vremea în care locuia în Grecia cu părinții săi, Onur Tuna începuse să studieze contabilitatea în cadrul liceului și ulterior, tatăl lui, profesor de matematica, l-a îndrumat să urmeze o cariera în economie.

Tocmai de aceea tânărul Onur a studiat Facultatea de Economie în cadrul Universității Eylul, din Izmir și în paralel a urmat și Facultatea de Muzică Clasică, în cadrul Conservatorului Ege, deoarece a treia să mare pasiune după contabilitate și actorie a fost întotdeauna muzica. Însă destinul avea să-i pregătească un cu totul alt drum în viață.

Datorită pieselor de teatru puse în scenă cu colegii săi și-a descoperit și pasiunea pentru actorie. În timpul facultății a lucrat ca model, timp de patru ani.

După absolvire, a început să ia lecții de actorie. În 2011 și-a făcut debutul ca actor profesionist în serialul „Hayat Devam Ediyor” (2011-2013). Iar în 2014 devenea cunoscut în toată Turcia și nu numai, datorită rolului din serialul istoric „Filinta”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton