Homepage  / Vedete străine

Onur Tuna, Ferman din „Doctorul minune”, filmează deja pentru un serial. Tot ce știm despre noul său proiect

Onur Tuna, Ferman din „Doctorul minune”, filmează deja pentru un serial. Tot ce știm despre noul său proiect
5

de Ruxandra Dinca,

Onur Tuna, interpretul doctorului Ferman din „Doctorul minune”, a trecut la următorul proiect după ce a terminat, în primăvară, producția difuzată în fiecare seară de Kanal D. Turcul cu ochi superbi filmează deja pentru un nou serial, „Mahkum” (în traducere „Deținutul”), care e așteptat destul de curând pe micile ecrane în Turcia, la postul Fox.

Ce știm despre „Mahkum”

„Mahkum”/„Deținutul”, serial în care Onur Tuna interpretează rolulul principal, este versiunea turcească a unui serial coreean, cu titlul internațional „Innocent Defendant”, difuzat cu mare succes în Coreea de Sud în anul 2017. 

Regizat de Volkan Kocatürk, cu un scenariu semnat de Ugras Güneș, serialul turcesc este produs de compania MF Yapim, responsabilă nu doar pentru „Doctorul minune”, dar și pentru alte hituri, precum „Femeie în înfruntarea destinului”, cu Özge Özpirinççi, sau cel mai apreciat serial de comedie romantică din Turcia ultimilor doi ani, „Sen Çal Kapimi”, cu Hande Erçel și Kerem Bürsin (și dacă tot suntem aici, să menționăm că sperăm să-l aducă și la noi cineva).

Care e povestea din „Mahkum”

În „Deținutul”, personajul lui Onur Tuna se numește Firat Bulut și este un procuror apreciat, om la casa lui, cu soție și copil. Bulut rezolvă o crimă complicată după ce își dă seama că un bărbat și-a ucis fratele geamăn și i-a luat locul. Însă protagonistul nostru face greșeala să subestimeze disperarea criminalului. În urma unor evenimente tragice, Bulut ajunge la închisoare, suferind de amnezie. Condamnat la moarte, el se lansează într-o cursă contra cronometru pentru a afla adevărul și a-și dovedi nevinovăția.

Cine sunt actorii din „Mahkum”

Principalul rol feminin din „Mahkum”/„Deținutul” va fi interpretat de Seray Kaya („Femeie în înfruntarea destinului”), iar İsmail Hacıoğlu (Hasan din „Băiatul meu”) va da viață principalului rol negativ. Din distribuție mai fac parte Tugay Mercan („Fetița mea”), Anil Ilter („Mireasa din Istanbul”), Melike Ipek Yalova („Mă numesc Züleyha”). 

Filmările pentru serialul „Deținutul” au început la sfârșitul lunii septembrie, iar primele secvențe au fost filmate într-o închisoare – informația a fost confirmată chiar de Onur Tuna, luat la întrebări de paparazzi când a fost văzut, într-o zi, prin Istanbul. 

Cât despre lansarea serialului, nu există, cel puțin până la ora aceasta, o dată sigură, confirmată de Fox Turcia. Sezonul acesta, postul a avut o grilă foarte aglomerată, cu foarte multe producții locale. Momentan, presa turcă scrie că serialul ar urma să fi lansat totuși în decembrie, dacă nu chiar în ianuarie, anul viitor.

seraykaya-236207115_229906689056620_8664591114911663069_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Mai are un film de lansat

După nenumărate amânări, comedia romantică „Benden Ne Olur”, tot cu Onur Tuna în rolul principal, va fi lansată pe marile ecrane din Turcia în ianuarie 2022. Pelicula a fost filmată în vara lui 2020 și trebuia lansată de multă vreme, dar a tot fost amânată din cauza pandemiei.

În film, adaptarea cărții omonime scrise de Asli Kizmaz, Onur Tuna face pereche cu altă actriță celebră a Turciei, Hazal Kaya („Feriha”, „Povestea noastră”). Aceasta, mare fană a cărții, și-a dorit foarte mult să joace în film, iar producătorii au așteptat până după ce actrița a născut, ca să-i poate oferi ei rolul principal (Hazal a născut în octombrie 2019). După ce au fost luați în calcul mai mulți actori pentru rolul principal masculin, a fost ales în cele din urmă Onur Tuna, deși tabloidele s-au grăbit să comenteze că diferența de înălțime dintre Hazal și Onur e prea mare: ea are 1,58 m, el are 1,95 m.

Întrebat direct de un jurnalist de la ziarul Hürriyet despre cum i-a afectat diferența de înălțime, Onur Tuna a răspuns foarte sigur pe el: 

„În serialul „Prețul fericirii”, am jucat cu Sevda Erginci (n.r. – 1,59 m înălțime) și diferența de înălțime era la fel de mare. Dar telespectatorii au crezut în cuplul nostru. Lucrul cel mai important este să te dedici rolului, să muncești din greu până obții cele mai bune rezultate. Restul sunt doar detalii tehnice de care se ocupă profesioniștii. Când ne vor vedea interacționând, pe mine și pe Hazal, cred că publicul va crede în noi”, a declarat Onur Tuna.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton