Homepage  / Vedete româneşti

Operată recent, Amalia Enache și-a întâlnit la spital vechi cunoștințe. „Doamnă, cât ați plâns pe holurile noastre, n-am uitat!”. EXCLUSIV

Operată recent, Amalia Enache și-a întâlnit la spital vechi cunoștințe. „Doamnă, cât ați plâns pe holurile noastre, n-am uitat!”. EXCLUSIV
7

de Vasilica Rogozanu,

Amalia Enache, prezentatoarea „Știrile Pro TV” de noapte s-a operat recent la Spitalul Universitar, după probleme repetate cu colecistul. La jumătatea lunii trecute, Amalia Enache a ajuns de urgență la Camera de gardă, din cauza unor dureri atroce, și a fost supusă unei intervenții chirurgicale care a decurs fără probleme.

„Intervenția și spitalizarea au fost extrem de scurte; am stat 24 de ore în spital cu totul și deja mi se pare totul ca un vis îndepărtat, atât de bine mă simt acum. A fost o intervenție de urgență, după o succesiune de crize atroce într-un interval foarte scurt, care m-au convins, alături de medici, că operația nu mai poate fi amânată sub nicio formă. Erau riscuri prea mari de pancreatită, icter și altele. Din fericire, medicul chirurg a reușit o operație laparoscopică, iar recuperarea postoperatorie a fost de-a dreptul miraculos de rapidă”, ne-a povestit vedeta Pro TV.

De ce nu a căutat nume celebre de medici

Deși este o persoană celebră, Amalia Enache (45 de ani) nu a apelat la nicio cunoștință și nu a fluturat statutul de vedetă pentru a-și rezolva problema de sănătate, alegând un spital de stat pentru operație.

„Am ales conștient Spitalul Universitar, pentru că, ajunsă într-o noapte de urgență acolo, cu dureri de nedescris și convinsă că fac un infarct, am fost foarte repede ajutată și diagnosticată corect. Eu nu puteam să respir sau să vorbesc în momentul ăla, voiam doar să supraviețuiesc, nu am avut timp să mă documentez sau să aleg pe mâinile cui ajung.

La Spitalul Universitar am fost operată de un chirurg tânăr, mai tânăr ca mine, dr. Cătălin Alius, care pur și simplu a fost primul care a putut să mă vadă când am ajuns din nou în criză. Nu m-am apucat să caut nume celebre de medici, pentru mine a fost suficient de convingător medicul la care m-a purtat destinul.”

Asistentele de la Spitalul Universitar, vechi cunoștințe

Din păcate însă, de același spital se leagă amintiri triste pentru Amalia Enache. Asistentele de acolo au recunoscut-o pe știrista de la Pro TV nu doar de la televizor, ci și de acum mulți ani, când venise la spital cu mama ei.

„Cât despre asistente, după operație am realizat că ne știam din urmă cu 15 ani, când pe acele holuri am plâns mult, când s-a stins acolo mama mea. Mi-au dat lacrimile adesea când fiecare asistentă care îmi punea o perfuzie își amintea ceva cu mine din urmă cu 15 ani, când mama mea era internată acolo. Îmi spuneau Doamnă, cât ați plâns pe holurile noastre, n-am uitat”.

O operație și o schimbare de look în bine

Problemele de sănătate ale Amaliei Enache au venit la pachet și cu un lucru bun. A slăbit! Despre noua ei imagine, vedeta ne spune că a apelat la cea mai bună dietă: deficitul caloric.

„Am mâncat foarte puțin și foarte rar. O rețetă care nu dă greș niciodată. Fără să știu ce am la momentul acela, a contribuit și colecistul, nu doar voința mea. ”

amalia-enache-336155072_1321338121751579_2298811366723762009_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton