Homepage  / Televiziune

„Oportuniștii”, un nou serial la Prima TV. Vedetele invitate își vor juca propriul rol

„Oportuniștii”, un nou serial la Prima TV. Vedetele invitate își vor juca propriul rol

de Cătălina Matei,

Prima TV vine în această toamnă cu un nou serial, un sitcom care va prezenta viața a cinci personaje aflate în situații comice. Oportuniștii se văd din 18 septembrie, în fiecare sâmbătă, la Prima TV. Fiecare episod va fi și un prilej de a vedea vedete din lumea muzicii, filmului sau sportivi care își vor juca propriul rol în noul serial Prima TV. În primul episod își va face apariția Dan Bittman, cunoscutul cântăreț, lider al trupei Holograf. O actriță, un regizor, un văr de la țară, un patron și un ginere al patronului. Acestea sunt personajele care îi așteaptă pe telespectatori sâmbătă, de la ora 19.15, la Prima TV. Ramona Dumitrean o interpretează pe Ema, o actriță ratată care își dorește foarte mult să fie vedetă. Ea și regizorul Misirianțu, interpretat de Sorin Misirianțu, lucrează împreună, acesta din urmă îi face rost de diverse joburi neînsemnate și prost plătite, dar pentru care îi ia comision.

Regizorul se bagă în orice fel de proiect, are pretenții artistice, culturale și intelectuale dar nu e pregătit deloc pentru meseria sa. Pe lângă problemele pe care le are, Ema se trezește în viața ei și cu vărul de la țară, Neluțu, interpretat de Ioan Isaiu. El vrea cu orice preț să plece de la sat și se mută la oraș, pe capul Emei.

Neluțu e mereu cu palinca și cu slănina după el, își face prieteni repede iar oportunitățile apar la fel de repede, devenind un oportunist de conjunctură.

Unul dintre prietenii pe care și-i face este patronul Costică, interpretat de Cristian Bogdan. Acesta conduce o șaormerie mică și e locul unde se întâlnesc de cele mai multe ori personajele din poveste, pentru a pune țara la cale.


Patronul are un ginere moldovean, Ștefy, interpretat de Radu Lărgeanu. El este exploatat de către patron și este obedient atâta vreme cât îi este bine. Ștefy s-a însurat din interes cu fata patronului și acțiunile sale vor fi și acestea ale unui oportunist.

În fiecare sâmbătă, serialul “Oportuniștii” își propune să îi facă pe telespectatori să râdă, să se relaxeze urmărind acțiunile celor 5 personaje.

Bazat pe un scenariu de Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu, sitcomul spune povestea a cinci prieteni și este un serial despre noi, despre români. Telespectatorii se pot regăsi în el extrem de bine pentru că e o radiografie a cetăţeanului de rând.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton