Homepage  / Știri

Oprah vrea să ajungă o mare stea la Hollywood!

Oprah vrea să ajungă o mare stea la Hollywood!

de Redactia Tvmania

Oprah Winfrey, una dintre cele mai bogate femei de la Hollywood, are mari probleme financiare din cauza audienţelor scăzute pe care le înregistrează postul ei de televiziune. De aceea, Oprah s-a hotărât să pună în aplicare planul b pentru un viitor „roz”: va redeveni actriță.

Spunem „va REdeveni”, pentru că, în trecut, mai exact în 1985, Oprah primea o nominalizare la Oscar pentru rolul ei din „The Color Purple”/ „Culoarea purpurie”.

Fosta regină a talk-show-urilor și-ar dori ca micul ei rol din filmul „The Butler”, regizat de Lee Daniels, să îi aducă o statuetă Oscar. Ba chiar vrea să o îi ia locul regretatei Whitney Houston în mult așteptata continuare la „Waiting to Exhale” (1995).

„Whitney mi-a spus că și-ar dori ca eu să joc rolul ei”, le-a spus Oprah producătorilor.

Oprah a renunţat la emisiunea pe care a prezentat-o vreme de 25 de ani în 2011, pentru a se dedica propriului canal de televiziune. De atunci, „succesul lui Oprah s-a diminuat considerabil”, spun surse citate de National Enquirer.

Aceeași sursă a explicat că visul lui Oprah e să își revigoreze cariera prin câștigarea unui Oscar, iar pentru asta are în plan să facă rost de scenarii cât mai bune. Oprah i-a înnebunit pe regizorii cu care a lucrat până acum, cerându-le să rescrie unele scene, să îi îmbunătățească dialogul, totul pentru a-i crea o imagine mai bună pentru marele ecran.

Anul trecut, Oprah a jucat într-o piesă pe Broadway.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton