Homepage  / Vedete străine

Oprah Winfrey, de nerecunoscut după ce a ținut o dietă extremă. Cum arată acum vedeta

Oprah Winfrey, de nerecunoscut după ce a ținut o dietă extremă. Cum arată acum vedeta
15

de Andra Stana,

Oprah Winfrey și-a etalat silueta zveltă la un eveniment de modă, după ce și-a „resetat” în mare măsură dieta. Cum arată acum celebra prezentatoare.

Winfrey, în vârstă de 69 de ani, și-a arătat transformarea remarcabilă în ceea ce privește pierderea în greutate, miercuri, la show-ul Louis Vuitton Cruise din Italia. Prezentatoarea a purtat o cămașă tunică albă elegantă cu centură și pantaloni cu dungi care i-au pus în evidență silueta zveltă.

Oprah Winfrey și-a asortat ținuta cu o geantă Louis Vuitton și cercei strălucitori.

Anul trecut, vedeta a declarat că și-a făcut o promisiune și că urma să își reseteze dieta și să își curețe, prin urmare, și frigiderul de alimentele care nu îi făceau bine.

Oprah Winfrey, de nerecunoscut după ce a ținut o dietă extremă. Cum arată acum vedetaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Într-o postare pe Instagram, unde este urmărită de 22,4 milioane de fani, Oprah a arătat cum a scăpat de mâncarea de prisos rămasă după Crăciun.

„Știi, am avut 12 persoane în casă de sărbători”, a spus ea. „Toți au rămas în siguranță de la COVID, slavă Domnului. Și trebuie să spun că am mâncat în fiecare zi ca și cum mâncarea tocmai fusese inventată.”

Winfrey a postat, de asemenea, videoclipuri cu activitățile sale de drumeție, pe care le-a întreprins după ce a suferit o dublă operație la genunchi, în toamna anului 2021.

Ea a susținut întotdeauna că pierderea ei în greutate nu a avut nimic de-a face cu pastilele de slăbit. Numele ei este adesea legat de diferite pastile de slăbit în escrocherii online, dar prezentatoarea TV a respins afirmațiile false că ar fi slăbit în acest fel.

„Nu am nicio legătură cu pastilele de slăbit și nu vreau ca voi toți să profitați de pe urma unor persoane care folosesc numele meu în mod abuziv”, a declarat ea în 2022.

Oprah, mesaj emoționant după moartea Tinei Turner

Săptămâna aceasta, Oprah a postat mai multe omagii aduse unuia dintre idolii ei, cântăreața Tina Turner, care a murit la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală.

„Am început ca o fană a Tinei Turner, apoi ca un „groupie” în toată regula, urmărind-o de la un spectacol la altul în toată țara, iar apoi, în cele din urmă, am devenit prietene adevărate”, a scris Winfrey joi, împărtășind un carusel de fotografii cu cele două împreună.

„Este zeița noastră eternă a rock ‘n’ roll-ului, care conținea o magnitudine de forță interioară care a crescut de-a lungul vieții sale. A fost un model nu doar pentru mine, ci și pentru întreaga lume. Ea a încurajat o parte din mine despre care nu știam că există.”, a mărturisit Oprah.

Ea a continuat: „Mi-a împărtășit odată că atunci când va veni timpul să părăsească acest pământ, nu se va teme, ci va fi entuziasmată și curioasă. Sunt o femeie mai bună, un om mai bun, pentru că viața ei a atins-o pe a mea. A fost, într-adevăr, pur și simplu cea mai bună.”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton