Homepage  / Nu rata!

Emisiunea „Ora de știri” (TVR 2) va fi difuzată de la 18.00

Emisiunea „Ora de știri” (TVR 2) va fi difuzată de la 18.00

de Redactia Tvmania

Din 14 martie, principalul program informativ de la TVR 2 îşi schimbă ora de difuzare şi va putea fi urmărit de la ora 18.00 (în loc de ora 22.00).

Mihai Radulescu

Mihai Rădulescu

În fiecare zi, de luni până vineri, „Ora de știri” va continua să aducă sinteza celor mai importante evenimente ale zilei, dezbătute împreună cu specialişti de înaltă ţinută – dar într-un ritm mai alert şi cu un format îmbunătăţit. Cele mai relevante informaţii vor fi prezentate publicului mult mai dinamic, cu ajutorul relatărilor live, sincroane, înregistrări, infografii.

Pe parcursul celor 48 de minute, la „Ora de știri”, telespectatorii găsesc o selecţie a celor mai importante evenimente, prezentate din studio sau prin intermediul jurnaliştilor TVR, precum şi dezbaterea din studio a celei mai importante ştiri cu invitatul ediţiei.

Ca şi până acum, finalul fiecărei ediţii va aduce rubricile „Sport”, „Meteo”, „No comment”, precum şi recomandările din programele care urmează.

Echipa programului „Ora de știri” este formată din jurnalişti din cadrul Departamentului de Ştiri al TVR: Mihai Rădulescu, Adelin Petrişor, Florian Petrică, Eugen Rusu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton