Homepage  / Știri

Oreste îşi lansează prima carte

Oreste îşi lansează prima carte

de Redactia Tvmania

Pe 10 iunie, în cadrul Târgului de Carte Bookfest, Oreste Teodorescu va lansa primul lui volum, intitulat – cum altfel? – „Codul lui Oreste”. Lansarea va avea loc la ora 19.00, în prezenţa moderatorului emisiunii „Codul lui Oreste” de la B1, din fiecare vineri.

Cartea face o incursiune în ezoterism şi este inspirată din experienţele autorului, abordând subiecte ca sufletul şi spiritul, şamanismul şi practicile voodoo, tărâmurile de dincolo şi facerea Omului, tipurile de rugăciune şi globalizarea.

Cititorii interesaţi de subiectele din volumul care are 300 de pagini pot fi atât iniţiaţi, cât şi profani. „Acest volum nu e o clonare în print a emisiunii, aşa cum s-ar putea crede la prima vedere, ci un fel de jurnal ezoteric, care vine în completarea producţiei pe care o prezint pe B1”, a explicat Oreste, admiţând că mai are câteva  scrieri „la sertar”.

„Codul lui Oreste” este prima publicată pentru că acum a simţit mai pregnant nevoia de a împărtăşi oamenilor o „reţetă alchimică” despre cum s-a schimbat viaţa lui în urma unor lecturi esenţiale.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton