Homepage  / Recomandări

„Orice, oriunde, oricând”, nominalizat la 11 Oscaruri, în premieră la TV

„Orice, oriunde, oricând”, nominalizat la 11 Oscaruri, în premieră la TV

de Redactia Tvmania

„Orice, oriunde, oricând”, filmul cu cele mai multe nominalizări la ediția de anul acesta a premiilor Oscar se vede în premieră la TV în România. Iată unde îl poți vedea.

Filmul a intrat în cinematografele din România pe 10 februarie, iar platforma Voyo îl are disponibil și ea. Acum, Orice, oriunde, oricând” (Everything Everywhere All at Once), film nominalizat la 11 Oscaruri, este adus pe micile ecrane și în format digital online de FilmBox Premium și platforma FilmBox+ duminică, 12 martie, de la ora 21:00.

În distribuție, Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon) și Jamie Lee Curtis (True Lies, A Fish Called Wanda).

Filmul este povestea unei imigrante de origine chineză, de vârstă mijlocie, dusă într-o aventură nebună în care ea singură poate salva existența noastră a tuturor, explorând alte universuri și conectându-se cu viețile pe care le-ar fi putut duce.

The New York Times a numit filmul o „spirală anarhică de genuri” cu elemente de comedie suprarealistă, science-fiction, fantezie, filme de arte marțiale și animație. Scris și regizat de supranumiții „Daniels” (Daniel Kwan și Daniel Scheinert), pelicula a primit 11 nominalizări la Oscaruri, inclusiv pentru „cel mai bun film” – gala va avea loc chiar pe 12 martie, seara în care filmul va fi difuzat pe FilmBox Premium! – și a câștigat două Globuri de Aur – unul pentru Michelle Yeoh – cea mai bună actriță în rol principal și unul pentru Ke Huy Quan, cel mai bun actor în rol secundar.

În total, fără a pune la socoteală posibilele Oscaruri, filmul a câștigat nu mai puțin de… 335 de premii din 365 de nominalizări! 

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton