Homepage  / Vedete / Vedete străine

Orlando Bloom a fost dat de gol de logodnica Katy Perry. Ce pasiune are Legolas din „Stăpânul inelelor”

Orlando Bloom a fost dat de gol de logodnica Katy Perry. Ce pasiune are Legolas din „Stăpânul inelelor”

de Redactia Tvmania

Actorul Orlando Bloom (43 de ani) are încă suflet de copil: logodnica lui, cântăreața Katy Perry, a dezvăluit zilele trecute, într-o emisiune de radio, că Bloom este înnebunit după jocurile Lego.

„Avem o camera cu construcții Lego în casa noastră. A fost o camera pentru uitat la televizor, dar acum s-a transformat. Își cumpără aceste seturi Lego care sunt foarte greu de făcut, cum ar fi modelele de mașini, și stă câte două zile să le facă”, a spus cântăreața, adăugând totuși că Orlando își „condimentează” orele de noapte în care face machetele de jucărie cu pahare de whisky.

Cântăreața a mai povestit că interpretul lui Legolas din trilogia „Stăpânul inelelor” visează să aibă propriul model de mașină construit din Lego. 

Împreună din 2016, Orlando Bloom și Katy Perry (35 de ani) vor deveni peste câteva luni părinții unei fetițe. Ei eu fost nevoiți să-și anuleze nunta programată în Japonia, dar Perry spune că a descoperit în actor partenerul potrivit, fapt întărit și în perioada în care au fost nevoiți să împartă izolarea, din cauza coronavirusului. „A văzut tot ce pot și, slavă domnului, e încă aici”, a glumit ea. 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton