Homepage  / Vedete străine

Orlando Bloom, despre provocările relației cu iubita lui, Katy Parry. „Nu există niciodată un moment de plictiseală”

Orlando Bloom, despre provocările relației cu iubita lui, Katy Parry. „Nu există niciodată un moment de plictiseală”
6

de Roxana Mirea,

Orlando Bloom a vorbit despre provocările pe care le întâmpină în relația cu frumoasa lui iubită, Katy Perry. Într-un interviu recent, celebrul actor a mărturisit că nu există niciun moment de plictiseală în relația lor.

Orlando Bloom, despre relația cu Katy Perry

Orlando Bloom vorbește deschis despre viața alături de Katy Perry.

Actorul, în vârstă de 46 de ani, apare pe coperta celui mai recent număr al revistei Flaunt Magazine, unde s-a destăinuit despre provocările cu care se confruntă cuplu și despre faptul că nu există „niciodată un moment de plictiseală” în relația lor, scrie People.

Referindu-se la Perry, în vârstă de 38 de ani, ca fiind „mama copilului și partenera lui de viață”, Bloom a declarat pentru publicație: „Suntem în două bazine foarte diferite”.

Piscina ei nu este o piscină pe care eu o înțeleg neapărat și cred că piscina mea nu este o piscină pe care ea o înțelege neapărat”, a continuat el. „Uneori, lucrurile sunt foarte, foarte, foarte, foarte, foarte provocatoare. Nu o să mint.

Cu siguranță ne luptăm cu emoțiile și creativitatea noastră, [dar] cred că amândoi suntem conștienți de cât de binecuvântați suntem că ne-am conectat în mod unic în modul în care am făcut-o la momentul în care am făcut-o, și cu siguranță nu există niciodată un moment de plictiseală”, a adăugat Orlando Bloom.

The Academy Museum Of Motion Pictures Opening Gala – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cum s-au cunoscut Orlando Bloom și Katy Perry

Perry l-a întâlnit prima dată pe Bloom la o petrecere de după Globurile de Aur, în 2016. Superstarul pop a explicat ulterior cum s-au intersectat drumurile lor, în timpul unui episod din American Idol.

Mi-am cunoscut iubitul la In-N-Out (n.r. restaurante fast-food). Eram la Globurile de Aur și nu eram împreună”, a spus ea. „Așa că l-am pus pe agentul meu de pază să ia 10 In-N-Out-uri și, dintr-o dată, văd mâna iubitului meu – nici măcar nu stătea la masa noastră – că se năpustește și îl apucă, iar eu am zis: ‘Hei, ăsta e burgerul meu!’”

Bloom a cerut-o apoi în căsătorie pe Katy Perry de Ziua Îndrăgostiților, în 2019. „A fost foarte drăguț”, a povestit Perry în timpul unei apariții la „Jimmy Kimmel Live!” câteva zile mai târziu. „Era Ziua Îndrăgostiților… am mers la cină și am crezut că vom merge să vedem niște artă după cină, dar ne-am oprit la un elicopter.”

Am aterizat pe un acoperiș [în Los Angeles] – toată familia mea era acolo, precum și toți prietenii mei. S-a descurcat atât de bine”, a mai povestit cântăreața. Cei doi au devenit părinți pe 27 august 2020, când s-a născut fiica lor, Daisy Dove.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton