Homepage  / Vedete / Vedete străine

Orlando Bloom face dezvăluiri incendiare despre relațiile intime cu Katy Perry

Orlando Bloom face dezvăluiri incendiare despre relațiile intime cu Katy Perry

de Redactia Tvmania

Orlando Bloom a făcut publice detalii picante din viața personală și relațiile sale intime alături de partenera sa Katy Perry. 

S-ar putea ca Katy Perry să nu fie încântată să audă declarațiile logodnicului său despre viața lor personală.

Orlando Bloom a împărtășit cu sinceritate într-un nou interviu cu The Guardian că el și cântăreața nu au relații intime „suficiente”, dar a spus că Perry a născut-o în august pe fiica lor, Daisy Dove și că acesta ar fi principalul motiv.

„Cât de des faci sex?” l-a întrebat reporterul pe actorul din „Pirații din Caraibe”. „Nu suficient – am avut un copil, totuși”, a spus Bloom.

Actorul britanic a mai spus că cele mai mari iubiri ale vieții sale sunt fiul său, Flynn, pe care îl împărtășește cu fosta Miranda Kerr, regretatul său câine Mighty, fiica sa Daisy Dove și Perry.

Orlando a vorbit despre viața sa sexuală și în martie 2020, explicând pentru Sunday Times că a fost abstinent timp de șase luni până când a întâlnit-o pe Katy.

„Laird [prietenul lui Orlando] a spus:„ Dacă vrei să fii serios în legătură cu o relație încearcă să fii celibat pentru câteva luni ”. Îndepărtează ideea de a merge la o petrecere și de a te gândi: „Cu cine mă voi întâlni?” Brusc, mi-am spus: „Oh, pot avea o relație cu o femeie care este doar prietena mea””

Katy și Orlando au început să se întâlnească în 2016, ulterior s-au despărțit pentru scurt timp în 2017 și apoi s-au îmoăcat în vara următoare. S-au logodit de Ziua Îndrăgostiților 2019 și devenit părinții unei fetițe în august 2020!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton