Homepage  / Articole

Orlando Bloom nu-şi vede capul de… roluri!

Orlando Bloom nu-şi vede capul de… roluri!

de Redactia Tvmania

Orlando Bloom (34) e ocupat, nu glumă. Om la casa lui – s-a însurat cu supermodelul Miranda Kerr anul trecut şi a devenit şi tătic între timp - actorul reuşeşte cumva să nu-şi neglijeze nici viaţa profesională în această perioadă.

După ce, în 2010, a avut de interpretat numai două roluri – cel al lui Dr. Martin Ploeck din pelicula independentă „The Good Doctor” şi cel al lui Harris Parker în filmul „Main Street”- anul acesta este unul plin pentru tânărul actor.

Bloom filmează deja pentru „Hobbitul”, un film multaşteptat de fanii seriei „Stăpânul inelelor”, unde actorul va relua rolul care l-a făcut celebru – elful Legolas, şi are în pregătire alte trei proiecte: „The Laureate”, „Idea in America” şi „Lola Versus”, toate aflate în stadiul de pre-producţie şi toate programate să aibă premiera în 2012.

În „The Laureate”, povestea este plasată în Anglia anilor ’20, Bloom fiind scriitorul Robert Graves,  implicat într-un menaj a trois care sfida convenţiile epocii.

În „Idea in America” – cronica călătoriei unei frumoase italience prin SUA -, Bloom va juca alături de Stanley Tucci şi Nick Nolte.

„Lola Versus” este o comedie despre peripeţiile (nu doar sentimentale) ale unei tinere abandonate de iubit cu doar câteva săptămâni înainte de nuntă.

Până în 2012 însă, pe Orlando îl vom vedea însă pe marile ecrane în cea mai recentă ecranizare „Cei trei muschetari”.

Orlando, noul duce de Buckingham

Noul „Cei trei muschetari” va avea premiera în SUA pe 14 octombrie, iar Bloom îl interpretează pe Ducele de Buckingham, a cărui idilă cu regina Anna de Austria (Juno Temple) le complică viaţa muschetarilor.

Filmul, regizat de Paul W.S. Anderson, se află deja în post-producție şi toată lumea se aşteaptă să fie un succes. Este, conform criticilor, un film în care acțiunea şi aventura se împletesc cu romantismul. Unde mai putem că este filmat în 3D?!

Orlando Bloom joacă alături de Milla Jovovich ( n.r. soția regizorului), cea care va fi M’lady De Winter, în timp ce muschetarii vor fi interpretați de Logan Lerman (D’Artagnan), Matthew Macfadyen (Athos), Luke Evans (Aramis) şi Ray Stevenson (Porthos) în încercarea de a recrea povestea clasică a muschetarilor lui Dumas. Christoph Waltz va fi maleficul Cardinal Richelieu.

Conform Imdb.com, rolul din „Cei trei muschetari” se alătură celor din „Pirații din Caraibe”, „Troia” şi „Stăpânul inelelor”, în care Orlando Bloom este un expert în mânuirea armelor, mai ales a săbiilor. Tot la capitolul observații intră şi faptul că Bloom a ales să joace în filme istorice sau cu poveşti fantastice, ale căror personaje purtau costume speciale.

Urmăriți aici trailer-ul oficial al filmului „The Three Musketeers”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mQd3MwT2fAM[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton