Homepage  / Vedete

Miranda Kerr şi Orlando Bloom s-au despărţit

Miranda Kerr şi Orlando Bloom s-au despărţit

de Redactia Tvmania

Actorul britanic Orlando Bloom şi modelul australian Miranda Kerr au anunţat oficial că s-au despărţit, după un mariaj de numai trei ani, scrie Daily Mail.

„Într-o declaraţie de presă comună, Orlando Bloom şi Miranda Kerr au anunţat că s-au despărţit, în termeni amicali, în urmă cu câteva luni”, a declarat agentul de presă al actorului din „Piraţii din Caraibe”, citat de E! News. „După şase ani petrecuţi împreună, au decis, recent, să îşi oficializeze despărţirea. În ciuda faptului că acesta este sfârşitul căsătoriei lor, ei se iubesc, se sprijină şi se respectă reciproc, atât în calitate de părinţi ai fiului lor, cât şi în calitate de membri ai familiei lor”, a mai spus reprezentantul lui Bloom.

Potrivit E! News, cuplul a fost văzut pentru ultima oară împreună la începutul acestei luni, iar ultima lor apariţie în public a avut loc la premiera spectacolul lui Bloom de pe Broadway, „Romeo and Juliet”, pe 19 septembrie.

Orlando şi Miranda și-au început relaţia în 2007, pentru ca nunta să aibă loc trei ani mai târziu. Miranda Kerr, în vârstă de 30 de ani, a născut un băieţel, Flynn, în ianuarie 2011.

Primele zvonuri cu privire la problemele dintre ei au apărut în ianuarie anul acesta.

Despre Miranda Kerr s-a scris, în decembrie 2012, că ar avea o relaţie cu actorul Leonardo DiCaprio, alături de care a fost văzută la o petrecere în New York. Modelul a negat vehement informaţiile.

În plus, Miranda Kerr şi Orlando Bloom au fost fotografiaţi de mai multe ori fără verighete.

Potrivit Daily Mail, Orlando Bloom ar avea o relaţie cu una dintre colegele sale de scenă de pe Broadway, Condola Rashad.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton