Homepage  / Vedete / Vedete străine

Și Orlando Bloom se mută pe micul ecran: actorul este protagonistul unui nou serial Amazon

Și Orlando Bloom se mută pe micul ecran: actorul este protagonistul unui nou serial Amazon

de Ioana Maria,

Trăim o adevărată epocă de aur a televiziunii, în care toată lumea face seriale, iar actorii se mută în masă de pe marele pe micul ecran. Un astfel de „transfer” recent este cel al lui Orlando Bloom.

Bloom (40 de ani)  va produce şi va fi protagonistul serialului „Carnival Row”, care va fi lansat de Amazon în 2019, informează Variety. 

Serialul fantastic va avea opt episoade, iar Bloom va interpreta rolul lui Rycroft Philostrate, un inspector de poliţie care investighează uciderea unei tinere refugiate. Acțiunea va fi amplasată într-un oraș fantastic neo-victorian populat de ființe misterioase.    

Acesta va fi primul rol al lui Bloom într-un serial, deşi el a mai avut prezenţe episodice în câteva producţii de gen de-a lungul timpului.  

Filmările vor înccepe toamna aceasta, iar serialul va fi disponibil pentru clienții Amazon Prime în 2019.

Deadline.com anunță că alături de Bloom va juca în serialul Amazon și Cara Delevingne („Suicide Squad”, „Valerian și orașul celor o mie de planete”).

Amazon a prezentat producerea noului serial la Festivalul de Televiziune de la Edinburgh, unde a fost anunțat și al doilea sezon al „Fleabag”, un serial în care joacă Phoebe Waller-Bridge, actriță pe care o vom vedea în viitorul film din saga „Star Wars” axat pe personajul Han Solo.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton