Homepage  / Știri

Oscar 2012: Accesoriul rochiei lui Rooney Mara, un piercing în sfârc

Oscar 2012: Accesoriul rochiei lui Rooney Mara, un piercing în sfârc

de Redactia Tvmania

Prezentă la prânzul anual organizat de Academia de Film cu trei săptămâni înaintea decernării Premiilor Oscar, actriţa Rooney Mara (26 de ani) a explicat – pentru hollywoodreporter.com – că nu şi-a găsit încă o rochie pentru gala de pe 26 februarie.

Mara a fost influenţată de stilul vestimentar al personajului pe care l-a interpretat în „Fata cu un dragon tatuat”, Lisbeth Salander, care i-a adus nominalizarea la Oscar anul acesta, şi se îmbracă diferit faţă de anii trecuţi, optând pentru ţinute monocrome.

„Habar nu am ce voi purta la Oscar. Încă nu am găsit o rochie. Cred că procesul e simplu: ţi se trimit ţinute şi alegi ce-ţi place. Confortul e cel mai important lucru pentru mine. Şi îmi plac lucrurile simple – fără prea multe culori. Nu-mi scot piercingul din sfârc – nu vreau să trebuiască să mi-l fac iar”, a încheiat Mara, care îşi păstrează şi tunsoarea făcută pentru filmări.

Actriţa va juca şi în următoarele două părţi ale seriei „Millennium”, care vor fi regizate probabil tot de David Fincher.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton