Homepage  / Știri

Oscar 2022. Ce artiști dintre cei nominalizați la categoria „Cântec original” vor cânta la gală

Oscar 2022. Ce artiști dintre cei nominalizați la categoria „Cântec original” vor cânta la gală

de Cătălina Matei,

Cu patru zile înainte de cel mai așteptat eveniment din industria cinematografică, organizatorii Galei de decernare a Premiilor Oscar au anunțat ce artiști vor cânta. Doar patru dintre cei cinci nominalizați la categoria „Cântec original” vor cânta la gală.

Potrivit Variety, Beyoncé, Billie Eilish, Finneas, Reba McEntire şi Sebastián Yatra sunt cei care vor avea un moment artistic în cadrul Galei de decernare a Premiilor Oscar, ediția 2022.

Van Morrison, care cântă „Down to Joy” în „Balfast” a fost invitat dar nu va participa la ceremonie din cauza programului turneului său. Prin urmare, cântecul nu va fi interpretat la ceremonie.

Cântecele nominalizate şi compozitorii selelctaţi de anul acesta sunt: „Be Alive” pentru „King Richard” (musică şi versuri de Dixson şi Beyoncé Knowles-Carter), „Dos Origuitas” pentru „Encanto” (musică şi versuri de Lin-Manuel Miranda), „Down to Joy” pentru „Belfast” (musică şi versuri de Van Morrison), „No Time to Die” pentru „No Time to Die” (muzică şi versuri de Billie Eilish şi Finneas O’Connell) şi „Somehow You Do” pentur „Four Good Days” (muzică şi versuri de Diane Warren).

„No Time to Die” a câştigat deja mai multe premii în acest sezon, inclusiv Globul de Aur şi premiul Critics Choice iar anul trecut premiul Grammy pentru „cel mai bun cântec scris pentru un film, televiziune sau alte visual media”.

Tot cei de la Variety au dezvăluit că Beyoncé ar putea să nu fie prezentă pe scenă, însă este în discuții cu organizatorii pentru a transmite momentul său muzical în direct de pe terenurile de tenis din Compton, California. Mai precis, din locul unde Richard Williams, tatăl tenismenelor Serena și Veneus Williams, a început antrenamentul asiduu cu fiicele sale. Melodia interpretată de Beyoncé „Be Alive” face parte din coloana sonoră a filmului „King Richard” și este nominalizată la categoria „Cântec original”.

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar de anul acesta, produsă de Will Packer şi Shayla Cowan, va avea loc pe 27 martie la Dolby Theatre şi va fi difuzată de ABC.

Cine prezintă Oscar 2022

Totodată, Ruth E. Carter, John Leguizamo și câștigătorul premiului pentru cel mai bun actor de anul trecut, Anthony Hopkins, care nu a fost prezent când a câștigat, vor urca și ei pe scenă în timpul decernării Premiilor Academiei.

Până acum, au fost confirmați în postura de prezentatori ai nominalizaților din acest an Lady Gaga, Chris Rock, Kevin Costner, Zoë Kravitz, Rosie Perez și câștigătoarei statuetei pentru cea mai bună actriță în rol secundar de anul trecut, Yuh-jung Youn.

De obicei, Premiile Oscar au adesea câștigătorii de la categoriile de actorie din anul precedent pe post de prezentatori .

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton