Homepage  / Știri

Oscar 2022, incident fără precedent! De ce l-a pălmuit Will Smith pe Chris Rock în timpul galei

Oscar 2022, incident fără precedent! De ce l-a pălmuit Will Smith pe Chris Rock în timpul galei
6

de Cătălina Matei,

Cel mai mediatizat eveniment din industria cinematografică tocmai s-a încheiat, iar pe lângă decernarea premiilor ediția din acest an a avut parte și de un incident mai puțin plăcut. În cadrul galei Oscar 2022 de anul acesta, Will Smith l-a lovit pe Chris Rock, deranjat de o glumă pe care acesta a făcut-o despre Jada Pinkett Smith, soția lui Will. Despre ce glumă a fost vorba, mai precis?

Chris Rock a fost desemnat de organizatori să prezinte nominalizările de anule acesta de la Premiile Oscar la categoria „Cel mai bun documentar”. Actorul de comedie și-a început momentul cu diverse glume, una dintre ele, total neinspirată, jignindu-l profund pe Will Smith, nominalizat la categira „Cel mai bun actor într-un rol principal”, categorie pe care a și câștigat-o de altfel în această noapte.

Despre ce glumă proastă este vorba, mai precis?

Gluma proastă care l-a scos din minți pe Will Smith la premiile Oscar 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

”Jada Pinkett-Smith, abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Chris Rock, referitor la faptul că soţia lui Will Smith este tunsă la zero. Însă această alegere nu a este una de dragul unui look extravagant, ci este rezultatul alopeciei (căderea părului), o boală care o afectează pe Jada de ceva timp și despre care a vorbit în public de mai multe ori.

„Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”, i-a strigat Will Smith lui Chris Rock, după ce a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe actorul care prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar”.

Întreaga audiență a rămas înmărmurită în momentul în care și-a dat seama că nu este vorba de vreun moment plăbuit de scenariști.

Producătorii postului de televiziune ABC au întrerupt imediat sunetul întregii transmisiuni, potrivit Variety. Cu toate acestea, în transmisiunile difuzate de posturile străine, sunetul a rămas disponibil, iar Chris Rock a putut fi auzit în timp ce a spus: „Will Smith tocmai m-a pălmuit zdravăn de tot!”.

„Asta a fost cea mai tare seară din istoria televiziunii”, a adăugat actorul de comedie.

Discursul emoționant al lui Will Smith

După acest incident, în decursul galei, Will Smith a fost desemnat câștigătrul categoriei „Cel mai bun actor într-un rol principal”, pentru rolul din filmul „Regele Richard / King Richard”, în care l-a interpretat pe Richard Williams, tatăl jucătoarelor de tenis Venis şi Serena Williams.

 „Richard Williams a fost un apărător neînfricat al familiei sale. În această perioadă a vieţii mele, în acest moment, sunt copleşit de ceea ce Dumnezeu îmi cere să fac şi să fiu în această viaţă. Mi se cere ca în viaţa mea să îi iubesc pe oameni şi să îi apăr pe oameni şi să fiu un râu călăuzitor pentru oamenii mei. Ştiu ce trebuie să fac atunci când noi toţi trebuie să rezistăm în faţa abuzurilor, când trebuie să rezistăm în faţa oamenilor care vorbesc prostii în această industrie. Trebuie să îi suportăm pe oamenii care nu ne respectă şi trebuie să zâmbim şi să pretindem că acest lucru este OK”, a spus Will Smith pe scena celei de-a 94-a ediţii a galei Oscar, după ce i-a fost înmânat trofeul.

„Vreau să-mi cer scuze Academiei, vreau să-mi cer scuze colegilor nominalizați. Denzel Washington mi-a spus că întotdeauna trebuie să fii atent în momentul succesului, pentru că atunci apar diavolii”, a mai spus Will Smith în discursul de acceptare a premiului, devenit și discurs de scuze.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton