Homepage  / Vedete străine

Agonie și extaz la Oscar 2023! Cele mai proaste și cele mai elegante ținute de pe covorul roșu

Agonie și extaz la Oscar 2023! Cele mai proaste și cele mai elegante ținute de pe covorul roșu
12

de Cătălina Matei,

Dincolo de importanța lor necontestată în industria cinematografică, Premiile Oscar reprezintă și cel mai bun prilej pentru celebrități de a străluci în ținute elegante pe covorul roșu de la Gală. Unele reușesc să impresioneze prin eleganță și stil, iar altele dau dovadă de lipsă de inspirație. Este cazul și actualei ediții, ce tocmai s-a încheiat. Cine a strălucit și cine a dat greș?

Cea de-a 95-a ediție a premiilor Academiei Americane de Film a avut loc în această noapte, la Los Angeles, iar covorul roșu a reprezentat, bineînțeles, punctul principal spre care și-au îndreptat atenția toți cei prezenți. Căci ținutele vedetelor au atras toate privirile. Iată cine a strălucit la Gala premiilor Oscar 2023!

Cele mai elegante apariții la Oscar 2023

Cara Delevingne deține, până în acest moment, recordul celor mai multe distriburi pe rețele de socializare căci modelul și actrița de origine britanică a atras toate privirile de la Gala premiilor Oscar cu un outfit răvășitor. Cara și-a pus în valoare calităţile de supermodel într-o rochie roșie voluminoasă Giambattista Valli Haute Couture, cu o fundă supradimensionată la umăr și cu fantă înaltă.

Angela Bassett a fost o adevărată regină, la fel ca și personajul său din „Wakanda: Forever”, pentru care a primit o nominalizare la categoria „Cea mai bună actriță într-un rol secundar”. N-a câștigat o statuetă, în schimb a atras toate laudele criticilor de modă datprită rochie sale regale de la Moschino, mov, tip sirenă, cu mâneci bufante și un colier strălucitor.

Michelle Yeoh, cea care a și câștigat premiul oscar pentru „Cea mai bună actriță într-un rol principal”, a strălucit, la propriu, într-o rochie albă  Dior Haute Couture, cu rânduri de franjuri delicate și pietre prețioase prinse în ea.

Tot pe alb a mizat și Michelle Williams, care a purtat pe covorul roșu o rochie de la Chanel cu detalii argintii și pelerină, plus bijuterii Tiffany & Co.

Descoperă în galeria foto și alte ținute spectaculoase care au impresionat pe covorul roșu de la Oscar 2023!

95th Academy Awards – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cele mai proaste ținute de la Oscar 2023

Pe covorul roșu de la Gala premiilor Oscar ce tocmai s-a încheiat la Los Angeles au defilat și ținute mai puțin inspirate, care au fost incluse în tot felul de clasamente. Daily Mail și Cosmopolitan au dezbătut subiectul pe larg. De departe, Florence Pugh apare în toate aceste topuri din cauza ținutei sale semnată Valentino.

Nici Dwayne “The Rock” Johnson nu a scăpat de critici, căci ținuta sa Dolce & Gabbana nu a fost pe placul specialiștilor. În special, sacoul satinat de culoarea piersicii.

Totodată, și Melissa McCarthy, în vârstă de 52 de ani, a atras critici din cauza rochiei sale supradimensionată care nu a avantajat-o deloc.

Descoperă în galeria foto și alte ținute deloc inspirate care au fost pe covorul roșu de la Oscar 2023!

Oscars 2023: RED CARPETIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 12

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton