Homepage  / Articole

Osvaldo Rios, acuzat din nou de agresiune

Osvaldo Rios, acuzat din nou de agresiune

de Redactia Tvmania

Se pare că actorii de telenovele au o problemă cu foştii lor angajaţi. Dacă anul trecut Gabriela Spanic a fost otrăvită sistematic de asistenta ei personală, Osvaldo Rios (actorul din telenovela “Inimă sălbatică” de la Acasă) a dezminţit recent acuzaţiile nefondate ale fostei sale menajere şi bone, Adriana Veronica Ramirez.

Aceasta a spus că Osvaldo obişnuia să o bată pe fosta sa iubită, sportiva Kassianna Rosso, cu care are un băieţel în vârstă de doi ani ani pe nume Alessandro. Mai mult fosta angajată a declarat că actorul o agresa pe Kassianna în timp ce aceasta era bolnavă de cancer ovarian.

“Este nedrept că unii, pentru a pune mâna pe nişte bani, recurg la astfel de declaraţii atât de delicate, care nu sunt deloc adevărate. Şi că, mai mult, se joacă cu o boală precum cancerul. Nu sunt bolnavă de aşa ceva, iar eu niciodată nu am fost maltrată sau umilită de Osvaldo. Îmi pare rău că am avut încredere în ea şi chiar că i l-am lăsat pe mână pe fiul meu Aleesandro”, a spus Kassianna, citată de peopleenespanol.com.

Osvaldo este supărat, iar Kassianna îl susţine

“Mi se pare josnică trădarea acestei femei în condiţiile în care mereu am ajutat-o. Nu este drept ca unele publicaţii să plătească sume mari de bani pentru nişte declaraţii ale unor persoane fără scrupule”, a spus indignat peste măsură Osvaldo.

Kassianna a declarat că ea şi actorul nu mai sunt împreună, însă că au rămas în relaţii foarte bune. “Este adevărat că eu şi Osvaldo nu trecem printr-un moment bun al relaţiei noaste. Stilurile nostre de viaţă sunt diferite şi, din cauza meseriilor, stăm foarte mult despărţiţi. De aceea am decis să rămânem doar buni prieteni, aşa cum am fost mereu”.

Nu ştim dacă declaraţiile Adrianei Ramirez sunt adevărate sau false, însă, cu siguranţă, i-a fost uşor să vândă informaţiile despre Osvaldo, mai ales că acesta nu are un trecut impecabil.

Actorul în vârstă de 50 de ani (care mai are doi băieţi cu două partenere diferite) şi-a agresat fostele iubite şi a fost arestat la un moment dat pentru violenţă domestică. Aşa că amatorilor de senzaţional le vine greu să creadă că acesta a scăpat de năravurile tinereţii şi că acum respectă mai mult femeile din viţa lui.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton