Homepage  / Articole

Osvaldo Rios adoră să pozeze dezbrăcat

Osvaldo Rios adoră să pozeze dezbrăcat

de Redactia Tvmania

Protagonistul telenovelelor “Kassandra”, “La Viuda de Blanco” şi “Legământul” se pare că are o criza de narcisism la vârsta de 50 de ani. Altfel nu ne explicăm de ce a ales să se pozeze gol în faţa oglinzii.

Nu ştim cum au ajuns în presa de scandal pozele (vedeţi coperta revistei “Nueva”), dar nu mare ne-ar fi mirarea ca însuşi Osvaldo să le fi făcut publice.

Latura de “bad boy” a lui Osvaldo nu a ieşit la iveală de-abia la 50 de ani. El a fost căsătorit de trei ori (cu Sully Diaz, Carmen Dominici şi Geraldine Fernandez), iar de multe ori a fost acuzat că şi-a agresat iubitele. Mai mult, la un moment dat, a fost arestat pentru violenţă domestică.

De departe, cea mai celebră iubită a lui Osvaldo a fost cântăreaţa columbiană Shakira (sperăm că nu i-a aplicat şi ei vreo corecţie). Ei au fost împreună în 1996, însă s-au despărţit din cauza carierelor, care mergeau în direcţii diferite. În prezent, actorul are o relaţie cu sportiva braziliană Kassianna Rosso.

33_displaymicPe Osvaldo Rios îl veţi putea vedea din nou pe micile ecrane, în curând, tot la Acasă, în telenovela “Corazon salvaje”, remake-ul telenovelei cu acelaşi nume, care l-a avut ca protagonist pe regretatul Eduardo Palomo. În noua versiune, Osvaldo le va da replica actorilor Aracely Arambula şi Eduardo Yañez.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton