Homepage  / Vedete româneşti

Otilia Bilionera a spus ce intervenții estetice și-a făcut. Câți bani investește anual pentru aspectul ei

Otilia Bilionera a spus ce intervenții estetice și-a făcut. Câți bani investește anual pentru aspectul ei
11

de Roxana Mirea,

Otilia Bilionera se bucură de aprecierea unui număr impresionant de fani. Pe lângă talentul ei muzical, aceasta a fost înzestrată și cu o frumusețe răpitoare. Totuși, să fie oare aspectul ei 100% natural? Ei bine, în cadrul unei emisiuni, Otilia Bilionera a spus ce intervenții estetice are și cât investește în aceste procesuri.

Ce intervenții estetice și-a făcut Otilia Bilionera

Otilia Bilionera este de o frumusețe răpitoare, însă ea a recunoscut că apelează la o serie de intervenții estetice pentru a arăta astfel. Artista a ales să-și facă implant mamar în Turcia, după cum ea a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV.

Pe lângă silicoane, Otilia își face injecții cu botox, atât pe frunte, cât și la ochi, dar și micropigmentare pentru buze, sprâncene, pleoapele superioare și inferioare.

Implanturi, 3.000 de euro, în Turcia. Anual îmi fac două mezoterapii, 300 de euro e una, și un botox pe frunte și la ochi, în jur de 300-400 de euro. De patru ani fac. Buzele mele sunt naturale. Atât”, a spus Otilia Bilionera, potrviti cancan.ro.

Ce-interventii-estetice-si-a-facut-Otilia-Bilionera-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Otilia Bilionera încă se reface după Survivor România

Otilia Bilionera se confruntă cu o serie de probleme după experiența Survivor România 2022, de la Pro TV. Artista a spus că a făcut ulcer pentru că lua antibiotice fără să mănânce.

Eu încă mă refac. Nu știu cum am putut să mă îmbolnăvesc atât de urât. Dar îmi revin. Sunt din ce în ce mai bine. Țin regim, iau tratament. Nu mă mai doare stomacul atât de tare. Nu mai am grețurile alea. E spre bine. Sunt acasă și pot să mă îngrijesc corespunzător. În afară de infecţia urinară cu care, practic, am plecat în competiţie, acolo m-am ales cu ulcer de la antibioticele luate pe stomacul gol şi cu ceva probleme cu ovarele din cauza frigului pe care îl înduram în timpul nopţii”, a spus Otilia Bilionera.

Ce-interventii-estetice-si-a-facut-Otilia-Bilionera-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 11

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton