Homepage  / Televiziune

Otilia Bilionera, eliminată de la Survivor România 2022. Cine sunt concurenții trimiși pe Insula Exilului

Otilia Bilionera, eliminată de la Survivor România 2022. Cine sunt concurenții trimiși pe Insula Exilului
10

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România 2022 a fost difuzată aseară, 27 februarie, la Pro TV. Faimoșii și Războinicii au luptat cu toate forțele pentru a câștiga recompensă, însă, în final, echipa albastră a ieșit învingătoare. Pe de altă parte, în cadrul consiliului, Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera este eliminată de la Survivor România 2022.

Otilia Bilionera, eliminată de la Survivor România 2022

Otilia Bilionera a fost eliminată de la Survivor România 2022, de la Pro TV, în ediția de aseară, 27 februarie. Concurenta din echipa Faimoșilor a fost anunțată de Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, că medicul nu-i mai permite să continue competiția.

„Mă așteptam. Chiar în ultima săptămână, știam ce am pățit și știam exact ce necesită recuperarea mea. Sunt emoționată și cuvintele sunt de prisos. Într-un fel, sunt bucuroasă că pot să mă duc acasă, să mă recuperez. Cât am stat aici, mă gândeam doar la momentul în care voi ieși și voi putea să mănânc tot ce vreau. Din păcate pentru mine, urmează câteva luni de regim alimentar. Sunt fericită că pot să mă duc să mă recuperez, să mă refac. În același timp, sunt și destul de supărată pentru că va trebui să părăsesc competiția. Să-i părăsesc pe Faimoși, care timp două luni, mi-au fost ca o familie. Pentru mine, sănătatea este cea mai importantă. Am trecut deja prin niște operații și am învățat să îmi pun sănătatea mai presus. Asta e”, a spus Otilia Bilionera, după ce a fost anunțată că este eliminată de la Survivor România 2022.

Otilia-Bilionera-eliminata-de-la-Survivor-Romania-2022.-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Concurenții de la Survivor 2022 trimiși în exil

Pe lângă eliminarea Otiliei, doi concurenți au fost trimiți pe Insula Exilului. La Consilul de exil, concurentul care scoate cel mai bun timp pe traseu alege cine din echipa lui să plece în exil.

Cel mai rapid dintre Războinici a fost Ionuț Popa. „Îl am deja în minte. Sper să nu o ia personal și să înțeleagă că e strategic și din considerente sportive. Îl trimit pe Doru în exil”, a spus Ionuț.

Pe de altă parte, cel mai rapid dintre Faimoși a fost TJ Miles. „Cred că e foarte important să înțelegem că la noi, la Faimoși, avem foarte puține fete, așa că nu aș vrea să trimit o fată acolo. Cred că avem și niște oameni accidentați. Să fiu sincer, sunt un om asumat, așa că voi lua o decizie logică pentru echipa asta. Emil nu are accidentări. Nu văd de ce l-aș trimite pe el, chiar dacă nu a adus puncte azi. Marian de-abia a venit. CRBL, te-ai întors în echipă și ai adus și punct azi. Omul care cred eu că trebuie să meargă îb exil de data asta este Cătălin Zmărăndescu, a spus TJ Miles.

Prin urmare, cei doi concurenți trimiși pe Insula Exilului sunt Doru Răduță și Cătălin Zmărăndescu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton