Homepage  / Televiziune

Otniela și Anda Adam au îngropat securea războiului la „Bravo, ai stil”. „Am reglat asta în culise”

Otniela și Anda Adam au îngropat securea războiului la „Bravo, ai stil”. „Am reglat asta în culise”
12

de Redactia Tvmania

Otniela Sandu a fost la un pas de eliminare săptămâna trecută la „Bravo, ai stil! Celebrities”. În ediția de aseară a emisiunii de la Kanal D, concurenta i-a impresionat pe jurați, din partea cărora a primit 3 steluțe. Pe de altă parte, Otniela și Anda Adam au îngropat securea războiului la „Bravo, ai stil”.

Jurații de la „Bravo, ai stil”, împresionați de apariția Otnielei

Săptămâna trecută, Otniela a avut parte de mari emoții la „Bravo, ai stil” pentru că s-a aflat în pericol de eliminare. Ea a primit critici dure din partea juriului emisiunii, dar și a colegelor sale. Drept rumare, Otniela s-a decis să schimbe abordarea stilistică și a strălucit în ediția de aseară a emisiunii „Bravo, ai stil”.

Ținuta ei a fost lăudată de jurați și de majoritatea concurentelor. Jurații i-au oferit trei steluțe, uimiți de alegerea pe care a făcut-o.

Doamne, unde să scriem? Energia cu care ai început seara este bună, așa cum este și ținuta pe care o porți. Aleluia! Ai ieșit dintr-o rochie. Este prima oară de când ai intrat în această competiție când te-ai gândit puțin să mai alternezi zona stilistică. Este foarte bună ținuta!„, a fost reacția Ralucăi Bădulescu, potrivit wowbiz.ro.

Pentru mine ești aceeași Otniela. O fata frumoasă. Doar ai schimbat stilul. Bravo! Enorm de mult îmi plac acești papuci, cărora Raluca le-ar face felul. Îmi place foarte mult geanta. Ești cu totul și cu totul altceva. Bravo!”, i-a spus Otnielei și Tibi Clenci.

244460533_561084671891340_4235951605150814680_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Otniela și Anda Adam au îngropat securea războiului la „Bravo, ai stil”

La un moment dat, Otniela și Anda Adam au avut un schimb dur de replici. Artista a și propus-o spre eliminare pe Otniela. Acum, la o nouă defilare în platoul „Bravo, ai stil”, cele două concurente au declarat că s-au împăcat.

„A nu se înțelege că eu cu Otniela avem ceva de reglat. Am discutat cu ea că nu avem nicio problemă una cu cealaltă. Am reglat asta în culise. Fiind ultima care propunea, toată tensiunea era pe umerii mei. Cel mai nasol e să pici ultimul la votat. Pentru că votul tău poate fi definitv. Adică tu ai zis, ăla iese.

Având în vedere că erau două voturi pentru Viviana și doar unul pentru Otniela, mi s-a părut oarecum nedrept față de Viviana, care mi-e și amică și care mi s-a părut că a venit în gală mișto îmbrăcată față de alte concurente, să o propun pe ea, doar ca nu cumva să creadă cineva ca am de reglat ceva cu Otniela”, a spus Anda Adam, la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton