Homepage  / Știri

Ovi şi Ioana Anuţa au lansat împreună piesa “Nimeni”

Ovi şi Ioana Anuţa au lansat împreună piesa “Nimeni”

de Redactia Tvmania

Finalista de la ultimul sezon “X Factor”, Ioana Anuţa, şi Ovi, cel care a obţinut, în 2010, locul 3 la Eurovision alături de Paula Seling, au lansat împreună single-ul “Nimeni”. Piesa a fost scrisă de Gabi Huiban şi Adi Colceru (David Deejay) şi este dedicată tuturor îndrăgostiţilor.

“Am lucrat intens la acest single, mai ales că este primul în limba română. Împreună cu Gabi Huiban şi Adi Colceru, am pus în aplicare ideea de a face o piesă care să prindă la public, să fie fredonată cu uşurinţă, şi în care fiecare să se regăsească.

Featuring-ul cu Ioana Anuţa m-a surprins şi pe mine, trebuie să recunosc. Iniţial, piesa o terminasem singur, iar acum o săptămână am primit şi varianta de featuring.

Mi-a plăcut din prima ce-am auzit şi cred că este o combinaţie reuşită. Sperăm să placă şi publicului şi să ajungă un hit”, a zis Ovi, citat de urban.ro.

Pe Ioana Anuţa o veţi vedea, începând cu 16 februarie, în cel de-al treilea sezon al emisiunii de la Antena 1 “Te cunosc de undeva”, iar Ovi va prezenta, la sfârşitul lunii februarie, Selecţia Naţională Eurovision alături de Marius Rizea, Paula Seling şi Andreea Bănică.

Ascultaţi aici piesa “Nimeni”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-hJ3vX-bt7A&feature=player_embedded[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton