Homepage  / Cinema

Owen Wilson joacă în noua producție Disney „Haunted Mansion”, pe care studiourile mizează serios

Owen Wilson joacă în noua producție Disney „Haunted Mansion”, pe care studiourile mizează serios

de Andreea Hentea,

Noul film beneficiază de un buget consistent și este inspirat de una dintre cele mai populare teme ale parcurilor Disney, cea a casei bântuite. Alături de Owen Wilson, din distribuție mai fac parte LaKeith Stanfield și Tiffany Haddish, scrie hollywoodreporter.com

Owen Wilson s-a alăturat recent distribuției filmului „Haunted Mansion”, regizat de Justin Simien. Autor al unor filme independente ca „Dear White People” (2014) și „Bad Hair” (2020), acesta a fost foarte apreciat de critici pentru originalitatea și expresivitatea filmelor sale. El se află acum pentru întâia oară la cârma unui film de mare buget. Scenariul filmului „Haunted Mansion” este scris de Katie Dippold, iar producătorii săi sunt Dan Lin și Jonathan Eirich, care s-au aflat și în spatele lungmetrajului live-action „Aladdin” (2019), cu încasări de peste 1 miliard de dolari. 

Evident, detaliile noii povești sunt ținute secrete, dar tema e binecunoscută, așa că putem presupune că vom urmări o familie care se mută într-un conac bântuit de fantome, unde are parte de o mulțime de surprize de toate felurile. O versiune recentă a acestei povești extrem de populare în America este comedia „Casa bântuită” / „The Haunted Mansion” (2003), cu Eddie Murphy, Marsha Thomason, Terence Stamp, Rachael Harris, Jennifer Tilly și Nathaniel Parker. Filmul avea în centru o familie care se mută într-un conac străvechi și descoperă curând că are parte de o stranie companie, reprezentată de câteva fantome excentrice și pretențioase. 

Atracțiile parcurilor Disney au succes pe ecrane

Filmările au început deja la Atlanta, iar studiourile mizează pe succesul filmului după ce recentul „Croazieră în junglă” / „Jungle Cruise” (2021), lansat pe 30 iulie (inclusiv pe ecranele noastre), a avut o primire atât de bună. Filmul cu Dwayne Johnson și Emily Blunt, inspirat tot de o temă clasică a parcurilor Disney, a încasat peste 106 milioane de dolari în Statele Unite, chiar și în condițiile difuzării simultane pe platforma Disney +, așa că un nou succes bazat pe aceeași formulă pare plauzibil.

Owen Wilson, care este foarte îndrăgit de public, a jucat recent în serialul „Loki”, în rolul lui Mobius, alături de Tom Hiddleston, interpretul supereroului titular. El se regăsește, de asemenea, în distribuția plină de vedete a filmului „The French Dispatch”, prezentat recent la Cannes (care se va lansa în Statele Unite pe 22 octombrie). Cel mai recent rol al său este cel din comedia romantică „Marry Me”, în care o are ca parteneră pe Jennifer Lopez. Filmul se va lansa în februarie 2022, inclusiv pe ecranele din România.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton