Homepage  / Vedete străine

Oya Unustası și Ahmet Tansu Taşanlar, actorii din serialul „Hercai”, s-au căsătorit!

Oya Unustası și Ahmet Tansu Taşanlar, actorii din serialul „Hercai”, s-au căsătorit!

de Ruxandra Dinca,

Oya Unustası și Ahmet Tansu Taşanlar, interpreții personajelor Gönül și Azat din serialul „Hercai”, difuzat anul acesta de postul Kanal D, s-au căsătorit weekendul trecut, anunță elevizyongazetesi.com. 

Printre invitații de la nuntă s-a numărat și actrița Ebru Șahin (Reyyan în serial), care a venit însoțită de iubitul ei, jucătorul de baschet Cedi Osman. Ebru, îmbrăcată într-o rochie roz, a fost alături de Oya și la seara tradițională cu henna, care a avut loc înainte de nuntă la un hotel de lux din Istanbul. 

Acolo, mireasa a îmbrăcat un costum tradițional și a cântat și dansat alături de prietenele sale. Printre invitate, pe lângă Ebru Șahin, fanii serialului „Hercai” le pot recunoaște în poze și pe actrițele Güneş Hayat, adică Esma Demiralp în „Hercai”, și Gülçin Santırcıoğlu, adică Sultan Aslanbey în „Hercai”.

Oya Unustası și Ahmet Tansu Taşanlar se iubesc din 2012

Oya și Ahmet sunt împreună din 2012, dar relația lor a mai trecut și prin momente de criză. Din fericire au reușit, împreună, să le depășească de fiecare dată. Cei doi actori au avut ocazia să joace împreună nu doar în „Hercai”, ci și în trecut, într-o piesă de teatru.

Ahmet Tansu Taşanlar are 37 de ani și a studiat Teatrul la Universitatea Selçuk din Konya. El a debutat în televiziune în 2008, în serialul „Küçük Kadınlar”, iar pe micile noastre ecrane l-am mai văzut în „Suleyman Magnificul”, „Dragoste de contrabandă”, „Patria mea ești tu!” și „Legea familiei”. În „Hercai” a fost Azat Şadoğlu, îndrăgostit în secret de Reyyan. 

Născută în urmă cu 33 de ani la Istanbul, Oya a cochetat cu muzica și cu modellingul (a participat și la Miss Turcia), dar a fost atrasă mai mult de actorie. Primul ei rol a fost în filmul din 2010 „Kaybedenler Kulübü” („Losers’ Club”), iar cele mai cunoscute seriale în care a apărut până acum au fost „Diriliş Ertuğrul” și „Kalbim Ege’de Kaldı”. În „Hercai”, actrița a fost Gönül, născută Aslanbey și căsătorită până la urmă cu Azat Şadoğlu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton