Homepage  / Vedete / Vedete străine

Öykü Gürman, „Asiye”, din serialul „Lacrimi la Marea Neagră”, o artistă completă

Öykü Gürman, „Asiye”, din serialul „Lacrimi la Marea Neagră”, o artistă completă

de Redactia Tvmania

Öykü Gürman, simpatica Asiye Kaleli, din serialul “Lacrimi la Marea Neagră”, difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, la Kanal D, este o artistă completă. 

Actriţa Öykü Gürman, în vârstă de 37 de ani, are un trecut bogat, atât în actorie dar şi în muzică. Dacă în actorie, talentata Öykü Gürman și-a făcut debutul în anul 2004, odată cu serialul de televiziune Türkü filmi”, iată că în muzică ea și-a manifestat pasiunea de la o vârstă fragedă, încă din școala primară. 

Öykü a participat la numeroase concerte școlare, interpretând atât la vioară dar și ca solist, a absolvit Liceul de Arte Plastice “Pera” și a luat lecții de vioară de la renumitul muzician turc Cihat Așkın. A absolvit Conservatorul de Stat din Turcia, din cadrul Universității Tehnice din Istanbul și, în paralel, și-a continuat educația muzicală pentru vioară și canto. 

Öykü a interpretat, că solistă, în diferite ansambluri flamenco și orchestră, iar în anul 2007, ea și fratele ei geamăn, Berk Gürman, au înființat trupa „Öykü și Berk”. Albumul de debut, “Kısmet”, și ulterior “İki Arada”, de flamenco, interpretate de cei doi frați au atras rapid aprecierea publicului de gen din întreaga lume. 

Öykü Gürman este și în prezent o cântăreața foarte apreciată, atât în țară cât și peste hotare; cântăreața de muzică pop, flamenco și muzică populară turcă, genuri pe care le interpretează cu succes, ea a primit, în repetate rânduri, aprecierea publicului și a specialiștilor de gen. 

Öykü Gürman a fost căsătorită cu cântărețul Yavuz Bingöl, iar în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Fatih İçmeler. Deși filmările pentru serial îi ocupă cea mai mare parte a timpului, Fatih İçmeler nu ratează nicio ocazie pentru a fi alături de iubita lui. El o vizitează deseori pe platourile de filmare ale serialului “Lacrimi la Marea Neagră”, în Trabzon.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton