Homepage  / Vedete / Vedete străine

Turcul Özcan Deniz („Mireasa din Istanbul”), acuzat de violență domestică de fosta soție

Turcul Özcan Deniz („Mireasa din Istanbul”), acuzat de violență domestică de fosta soție

de Redactia Tvmania

Actorul turc Özcan Deniz (48 de ani) se află din nou în centrul unui scandal, totul întâmplându-se în preajma lansării noului său serial. Fosta lui soție, Feyza Aktan (29 de ani) îi aduce acuzații grave, scrie presa turcă.

Tânăra susține că, după ce a aflat despre faptul ca soțul ei a înșelat-o, a decis să îl părăsească. Se pare însă că Deniz nu a primit prea bine vestea, pentru că, susține fosta lui soție, acesta a lovit-o și a amenințat-o că va folosi pistolul fratelui ei pentru a o omorî. Mai mult, Özcan Deniz ar mai fi spus că va stinge țigări pe obrazul ei în cazul în care s-ar duce la poliție și l-ar reclama. 

Feyza Aktan se plânge acum, la mult de la despărțirea dintre ei, că actorul i-ar fi cerut să semneze un contract prenupțial deloc favorabil pentru ea.

Atât Özcan Deniz, cât și fratele său, neagă afirmațiile fostei doamne Deniz: cei doi susțin că aceasta nu poate proba cele spuse.

Deniz și Feyza Aktan au divorțat pe repede înainte pe 26 iunie 2019, în doar 15 minute, la notar, după o căsnicie ce a durat un an și trei luni.

Deniz, actor pe care l-ați văzut în „Mireasa din Istanbul”, lucrează acum la superproiect, un serial de dragoste, alături de actrița Irem Helvacıoğlu, care și-a câștigat numeroși fani după rolul principal în serialul de succes „Lacrimi la Marea Neagră”. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton