Homepage  / Vedete / Vedete străine

Özcan Deniz are probleme în căsnicie. Ce se întâmplă în viața personală a actorului din „Mireasa din Istanbul”

Özcan Deniz are probleme în căsnicie. Ce se întâmplă în viața personală a actorului din „Mireasa din Istanbul”

de Redactia Tvmania

Serialul „Mireasa din Istanbul” se termină în Turcia pe 31 mai, odată cu ultimul episod al sezonului 3. Gurile rele spun că de final nu se apropie doar producţia, ci şi mariajul lui Özcan Deniz. Să le credem sau nu?

 

Serialul „Mireasa din Istanbul” („Istanbullu Gelin”) ajunge la final în Turcia pe 31 mai, când telespectatorii vor afla deznodământul poveştii de iubire dintre două personaje care au mulţi fani în întreaga lume – Faruk (Özcan Deniz) şi Süreyya (Asli Enver). Ştirea că sezonul 3 va fi şi ultimul al producţiei (după 2 ani de difuzare) a fost confirmată de Asli, care a promis ziariştilor turci „un final pe măsura aşteptărilor, la fel de frumos ca tot serialul”.

La rândul său, Özcan povestea, la începutul ultimului sezon: „Va reprezenta o provocare pentru toată lumea. Vom fi martori la reacţiile familiei Boran în situaţii noi, inedite. Faruk nu numai că va încerca să menţină familia unită, dar va trece prin mai multe provocări şi va avea noi responsabilităţi”. Filmările sunt astfel pe ultima sută de metri, iar după terminarea lor, cei doi actori îşi vor putea lua în sfârşit o vacanţă binemeritată. Asli îşi va petrece cât mai mult timp în compania iubitului ei, cântăreţul şi actorul Murat Boz, în timp ce Özcan se va concentra, cel mai probabil, asupra mariajului său, care s-ar afla în impas, conform tabloidelor turceşti.

 

Nu iese fum fără foc

 

Zvonurile că Özcan (46 de ani) şi mai tânăra sa soţie, bloggeriţa Feyza Aktan (27 de ani), ar fi pe cale să se despartă la doar un an de la căsnicie, împlinit pe 8 martie, sunt comentate de ceva vreme de ziariştii turci, inclusiv de cei de la haberturk.com. De vină ar fi, spun apropiaţii lor, programul foarte încărcat al lui Özcan, care, la un moment dat, pentru „Mireasa din Istanbul” ajunsese să filmeze şi 12 ore pe zi. De asemenea, popularitatea sa în rândul femeilor nu s-a diminuat de când s-a aşezat la casa lui.

La polul opus este Feyza, care are o viaţă socială limitată, puţini prieteni, creşterea băieţelului lor, Kuzey, născut în aprilie 2018, fiind cam singura ei preocupare. La începutul relaţiei, în primăvara lui 2017, Feyza părea să-l înţeleagă pe actor, însă cu timpul ea a început să aibă tot felul de ieşiri nervoase cauzate de gelozie. Mai mult, în urma unei discuții mai aprinse, Özcan s-ar fi dus să doarmă la hotel. Actorul a dezminţit de câteva ori ştirile despre căsnicia sa, însă bârfele că adevărul ar fi, de fapt, altul au continuat să apară. Cea mai recentă dezminţire a lui Özcan a fost o poză cu el şi Feyza urcată pe 17 martie pe Instagram (foto bulină), însoţită de comentariul: „Suficient de explicit?”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton