Homepage  / Vedete / Vedete străine

Özcan Deniz: Noul lui serial are premiera în Turcia săptămâna aceasta

Özcan Deniz: Noul lui serial are premiera în Turcia săptămâna aceasta
4

de Redactia Tvmania

Serialul pentru care Özcan Deniz filmează de săptămâni bune, de la începutul anului, producţia „Istanbullu Gelin” (în traducere „Mireasa din Istanbul), începe pe micile ecrane turceşti săptămâna aceasta, scrie site-ul gecce.com.

Dacă anul trecut şi-a dedicat timpul muzicii (cântă de la 13 ani) şi filmelor artistice (a lansat, în noiembrie, o peliculă în care a jucat alături de Nurgül Yeşilçay şi a mai filmat alta, în care joacă alături de Meryem Uzerli), 2017 este anul care marchează întoarcerea lui Özcan Deniz la seriale: „Ziua în care mi s-a scris destinul”, difuzat cu mare succes la noi anul trecut de Kanal D, s-a terminat în Turcia încă de acum doi ani, din 2015.

istanbullu-gelin-fotograflari3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Pentru „Istanbullu Gelin”, filmările au debutat încă din ianuarie, iar acum producătorii au anunţat şi data premierei: serialul va începe la Star TV vineri, 3 martie, de la ora 20.00, scriu mai multe site-uri turceşti.

Özcan Deniz a recomandat-o pe Asli Enver producătorilor

Partenera lui Özcan Deniz (actor lăudat pentru profesionalism de mai multe colege, de la Nurgül Yeşilçay la Hatice Şendil) este, în noua producţie, frumoasa Asli Enver, care ar fi fost recomandată de însuşi Özcan Deniz producătorilor, după ce şi ea a făcut parte din filmul pregătit de Deniz şi Meryem Uzerli.

Povestea din „Istanbullu Gelin”  este inspirată de fapte reale, susţin cei de la izleyiciplatformu.com.

Eroina poveştii este Süreyya (Asli Enver), o fată tânără, fără părinţi, care are studii muzicale şi care trăieşte modest, cântând sau punând voce pe reclame la tv. Într-o zi, îl cunoaşte şi se îndrăgosteşte de un important om de afaceri, Faruk (Özcan Deniz). Acesta se îndrăgosteşte de ea la rândul său şi o duce acasă, ca viitoarea lui mireasă. Nu este însă de acord cu alegerea lui mama sa, Esma, o femeie ce conduce cu mână de fier casa şi pe cei patru fii ai săi. Iar Esma îi va face viaţa un coşmar tinerei Süreyya.

Sursa foto: https://dizifragmanlar.com/

Citește și: UPDATE. Ozcan Deniz („Ziua în care mi s-a scris destinul”) filmează pentru un serial nou, „Istanbullu Gelin”

Özcan Deniz („Ziua în care mi s-a scris destinul”, Kanal D) cântă de la 13 ani!

Ozcan Deniz și Nurgul Yesilcay, împreună pe marele ecran

Se termină serialul turcesc „Ziua în care mi s-a scris destinul”

Özcan şi Hatice s-au înțeles de minune la ”Ziua în care mi s-a scris destinul”

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton