Homepage  / Vedete străine

Özcan Deniz nu s-a fript după scandalul cu fosta soție. S-a însurat a doua oară, deși mama lui nu a fost de acord

Özcan Deniz nu s-a fript după scandalul cu fosta soție. S-a însurat a doua oară, deși mama lui nu a fost de acord
4

de Anda Dincă,

Actorul Özcan Deniz este un bărbat determinat, cel puțin în iubire. Actorul în vârstă de 50 de ani s-a căsătorit a doua oară, deși primul mariaj, cu Feyza Aktan, s-a terminat cu scandal, după doar 15 luni. Noua nevastă este o frumoasă tânâră iraniană pe nume Samar Dadgar.

Conform publicației hurriyet.com.tr, cununia civilă a avut loc pe 20 ianuarie, la domiciliul lui Özcan din Zekeriyaköy. La eveniment, au participat doar prietenii apropiați și fratele mai mare al actorului, Ercan Deniz.

Mama lui Özcan nu a fost prezentă la cununie, ea exprimându-și în mai multe rânduri dezacordul cu privire la această relație. În perioada următoare proaspăt însurățeii plănuiesc și o petrecere cu mai mulți invitați.

“Fiecare poveste de dragoste este frumoasă, însă a noastră este preferata mea”, a scris fericita mireasă pe Instagram, unde a urcat și poze de la eveniment.  

În decembrie 2021, Özcan Deniz a finalizat divorțul de mama băiețelului său, Feyza Aktan, iar la începutul 2022 deja o cerea în căsătorie pe noua sa iubită, creatoarea de modă de origine iraniană în vârstă de 27 de ani, Samar Dadgar.

“Am primit o cerere în căsătorie în Cipru în primele ore ale noului an. Am fost foarte fericită”, a povestit Samar la vremea respectivă, citată de sabah.com.tr.

ozcan-denis-nuntaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Mama lui Özcan s-a opus acestei căsnicii 

Mama lui Özcan Deniz, Kadriye Deniz, care nu a fost prezentă la cununia fiului ei, dorindu-și ca acesta să fie mai precaut atunci când vine vorba de o nouă căsnicie.

“Nu vreau ca Özcan să se însoare. Are un copil (n.r. – Pe Kuzey în vârstă de 4 ani și jumătate). Îi doresc fericire alături de iubita sa. Dar de ce le trebuie nuntă? Poate că ce spun acum îi va deranja, dar eu nu vreau”, a declarat ea, după aflarea logdnei celor doi.

Özcan nu a ținut însă cont de vorbele mamei sale, iar acum este fericit la brațul noii sale soții. 

Özcan a apărut la noi în producțiile “Mireasa din Istanbul”, “Ziua în care mi s-a scris destinul” și “Trandafirul negru”.

Cel mai recent serial al său, în care a jucat în 2021, „Seni Çok Bekledim” (alături de Irem Helvacıoğlu), a fost anulat după numai 13 episoade. În prezent el se axează pe cariera muzicală, susținând des concerte în Turcia. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton