Homepage  / Vedete / Vedete străine

Özcan Deniz se pregăteşte de un nou proiect tv. Pe cine vrea ca parteneră?

Özcan Deniz se pregăteşte de un nou proiect tv. Pe cine vrea ca parteneră?

de Redactia Tvmania

Özcan Deniz (47 de ani) a zis că va mai sta un timp până să accepte alt proiect tv după terminarea filmărilor la „Mireasa din Istanbul”, în mai, pentru a petrece cât mai mult timp cu băieţelul său, însă nu poate sta prea mult timp departe de platouri. Conform sadecehaber.com, el va continua să colaboreze cu producătorii de la O3 Medya, cei care au făcut „Mireasa din Istanbul”, pentru un nou serial care ve numi „Kral” („Regele”).

Özcan a început pregătirile pentru acest serial şi chiar le-a dat o sugestie producătorilor, şi anume de a o avea ca parteneră pe Nurgül Yeşilçay („Furtună pe Bosfor”, „Kosem”). Deşi nu a dat încă un răspuns, actriţa s-a arătat foarte încântată de propunere, mai ales că ea şi Özcan s-au înţeles foarte bine la filmări, atunci când au făcut pereche în filmul „Ikinci Şans” (2016) şi în serialul „Asmalı Konak” (2002-2003).

Deşi a divorţat de tânăra bloggeriţă Feyza Aktan la notar, pe 26 iunie, după numai 15 luni de mariaj, Özcan Deniz a decis să păstreze o relaţie cordială cu aceasta de dragul fiului lor, Kuzey, în vârstă de un an. Mai mult, cei trei au petrecut împreună vara aceasta o vacanta pe litoratul turcesc, la Bodrum, unde paparazzi i-au surprins în ipostaze „vesele”, conform sabah.com.tr. De asemenea, Feyza şi Özcan au fost surprinşi ţinându-se de mână, aşa că o împăcare nu ar surprinde pe nimeni. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton