Homepage  / Vedete / Vedete străine

Özcan Deniz și İrem Helvacıoğlu s-au certat! Care e motivul pentru care cei doi actori nu se mai suportă

Özcan Deniz și İrem Helvacıoğlu s-au certat! Care e motivul pentru care cei doi actori nu se mai suportă

de Redactia Tvmania

Până acum erau doar bârfe în presa locală, dar însăși İrem Helvacıoğlu a confirmat informația. Frumoasa a declarat recent că într-adevăr nu mai are nici o legătură cu Özcan Deniz, care i-a fost coleg de filmare câteva luni bune, pentru serialul „Seni Çok Bekledim”.

Cel mai recent serial din filmografia lui Özcan Deniz, „Seni Çok Bekledim”, proiectul său de suflet, pentru care a fost co-scenarist, producător și protagonist, a fost un eșec răsunător. Lansat după multe amânări în ianuarie anul acesta, la postul tv turcesc Star TV, serialul a fost anulat după 13 episoade, terminându-se în aprilie.

Eșecul nu i-a picat bine actorului obișnuit să fie în prim-planul unor hituri precum „Ziua în care mi s-a scris destinul” sau mai recentul „Mireasa din Istanbul”. Și nici bancurile făcute de jurnaliștii turci, de genul „un elefant a născut un șoricel”, apropo de amploarea eforturilor și dimensiunea rezultatelor obținute de „Seni Çok Bekledim”, nu au ajutat cu siguranță.

Cert e că, după terminarea filmărilor, s-a scris că actorul ar fi considerat-o responsabilă pentru audiențele mici, cel puțin în parte, și pe partenera lui, İrem Helvacıoğlu, adică Nefes din „Lacrimi la Marea Neagră”. Din aprilie și până acum, tabloidele locale au tot povestit că între cei doi actori au fost discuții în contradictoriu, iar ea l-ar fi acuzat pe el de lipsă de respect. Apoi, însuși Özcan Deniz a dat apă la moară bârfitorilor când a șters de pe contul său oficial de Instagram toate pozele cu İrem Helvacıoğlu, de pe platourile de filmare de la „Seni Çok Bekledim” (în traducere „Te-am așteptat atât de mult”). 

Iar zilele trecute, İrem Helvacıoğlu, citată de CNN Turcia, a vorbit deschis că da, după ce Özcan Deniz a șters toate pozele cu ea și i-a dat unfollow în social media, a făcut și ea la fel, explicând că nu înțelege de ce actorul a făcut asta. „El a șters pozele cu noi doi. Nu știu de ce a făcut asta, dar am făcut și eu la fel. Nu cred că e cazul să dau follow doar ca să mă aflu în treabă”. 

 

Ce fac acum İrem Helvacıoğlu și Özcan Deniz

Actrița de 31 de ani traversează o perioadă benefică în cariera sa: este lăudată pentru cel mai recent rol al său, cel mai unei psiholoage – căreia îi plac pantofii cu toc și gențile scumpe – în noul serial „Baş Belası”. Lansată recent la ATV, producția este una inedită pentru piața tv din Turcia: este o comedie romantică cu accente de serial polițist. În poveste, İrem Helvacıoğlu face echipă cu Seçkin Özdemir (noi îl știm din „O poveste de iubire”), ea psiholog, el polițist, total diferiți ca personalitate, dar reușind să rezolve împreună diverse cazuri. 

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Baş Belası (@basbelasidizi)


 

Și criticii de televiziune, și fanii au acum doar cuvinte frumoase la adresa lui İrem Helvacıoğlu – e apreciată pentru faptul că a trecut de la rolurile dramatice din trecut (cât a plâns în „Lacrimi la Marea Neagră”!) la comedie, plus că, au comentat fanii, se potrivește mult mai bine cu Seçkin Özdemir (39 de ani) decât cu Özcan Deniz (49 de ani – diferența prea mare de vârstă dintre Irem și Özcan ar fi contat totuși în eșecul „Seni Çok Bekledim”).

 

De partea cealaltă, Özcan Deniz – care nu a comentat nimic apropo de declarațiile lui İrem Helvacıoğlu – pare să fi lăsat capitolul trist „Seni Çok Bekledim”, cel mai mare eșec al carierei sale, în urmă. În primul rând, actorul turc este în continuare într-un adevărat război cu fosta soție, Feyza Aktan, pentru custodia băiețelului lor de doi ani. 

Între înfățișările de la tribunal, turcul are timp să-și facă planuri profesionale – s-ar pregăti pentru continuarea unei comedii romantice din 2015, filmul „Sevimli Tehlikeli”, care a avut mare succes în epocă și pentru care a fost scenarist și regizor. De data aceasta, nu ar mai fi vorba de un film, ci de un serial, făcut pentru o platformă digitală, nu o televiziune.

 

În plus, o duce foarte bine în dragoste și nu are nici o problemă cu diferența de vârstă dintre el și noua lui iubită, Samar Dadgar, o creatoare de modă de origine iraniană – tânăra are 26 de ani.

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de سمر دادگر‍ (@samar.dadgar)


 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton