Homepage  / Vedete străine

Özge Özpirinçci a născut. Bahar din „Femeie în înfruntarea destinului” a adus pe lume o fetiță

Özge Özpirinçci a născut. Bahar din „Femeie în înfruntarea destinului” a adus pe lume o fetiță

de Anda Dincă,

Özge Özpirinçci (35 de ani), interpreta lui Bahar din producția de la Happy Channel “Femeie în înfruntarea destinului”, a devenit mamă pentru prima oară. Actrița turcoaică a născut pe 1 decembrie într-un spital privat din Istanbul o fetiță care a primit numele Mercan (în traducere “coral”). Micuța a avut la naștere 50 de centimetri și a cântărit 3,149 grame, anunță sabah.com.tr.

Atât Özge, cât și soțul ei, actorul Burak Yamantürk, sunt în culmea fericirii de când a venit pe lume fetița lor.

“Am plâns de bucurie imediat ce ne-am văzut copilul. Încă nu știm ce să facem cu atâta fericire și entuziasm. De îndată ce mi-am luat fiica în brațe, am spus „aceeași Özge”. Seamănă mult cu mama ei. Chiar am început să-i schimb și scutecele”, a declarat Burak, citat de yasemin.com.

Özge Özpirinçci și Burak Yamantürk s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Tatar Ramazan” și formează un cuplu de 8 ani, iar în luna septembrie cei doi au devenit soț și soție. “Nu fac nuntă cât sunt însărcinată. Nu este posibil pentru mine să stau în timp ce toți ceilalți se distrează la nuntă”, declara actrița, citată de milliyet.com.tr, la începutul sarcinii. Însă, în luna a 6-a, și-a schimbat părerea și a ales să-și unească destinele cu alesul inimii ei. Conform onedio.com, ceremonia restrânsă a avut loc în stațiunea turcească Marmaris, iar la eveniment au participat doar 20 de persoane, membrii ai familiei și prieteni foarte apropiați. 

Pe parcursul sarcinii Özge a fost foarte activă. Chiar dacă a aflat ca așteaptă un copil a ales să continue filmările la serialul la care juca la începutul anului, „İlk ve Son” (“Primul și ultimul”), care a avut premiera în august pe platforma online turcească blu tv. Înainte de „İlk ve Son”, Özge a terminat un alt serial, „ Yakamoz S-245”/„Povestea unui submarin”, în care a făcut pereche cu Kivanç Tatlitug. Producția SF trebuia să apară la Netflix anul acesta, însă cel mai probabil va putea fi văzută anul viitor. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton