Homepage  / Vedete / Vedete străine

Özge Özpirinççi, adică Bahar din „Femeie în înfruntarea destinului”, este însărcinată! Ce-a făcut actrița când s-a aflat vestea

Özge Özpirinççi, adică Bahar din „Femeie în înfruntarea destinului”, este însărcinată! Ce-a făcut actrița când s-a aflat vestea

de Redactia Tvmania

Actrița principală din serialul turcesc „Femeie în înfruntarea destinului”, redifuzat la noi de Happy Channel, a confirmat vestea după ce informația a apărut pe surse în presa din Turcia.

 

În „Femeie în înfruntarea destinului”, turcoaica Özge Özpirinççi (35 de ani) interpretează perfect rolul unei femei, Bahar, care-și crește singură cei doi copii, asta în timp ce este copleșită de grijile vieții de zi cu zi, dar și de tot felul de secrete din trecut. Pe unde a fost (sau este în continuare) difuzat, de la Spania la Argentina, serialul a avut mare succes și a transformat-o pe Özpirinççi într-una dintre cele mai cunoscute actrițe turcoaice la nivel internațional.

Acum, experiența din serial îi va pica bine actriței, căci Özge Özpirinççi va deveni mamă și în realitate. Știrea că Özge și iubitul ei, actorul Burak Yamantürk (37 de ani), așteaptă primul loc copil a apărut întâi în tabloidele turcești, pe surse, dar apoi a fost confirmată chiar de vedetă, pe contul personal de Instagram.

Özge, care în aprilie a avut ditamai scandalul cu paparazzi atunci când aceștia i-au stricat aniversarea, nu a ratat ocazia de a le da un pic peste nas tabloidelor, corectându-le informația, dar făcând-o într-un mod elegant – ziarele au scris că e gravidă în 9 săptămâni.

 

 

„13 săptămâni, nu 9.
„İlk ve Son” este serial, nu film.
Mulțumim tuturor celor care ne împărășeșc fericirea și încântarea!”, a scris turcoaica în weekend pe Instastories.

 

Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk formează un cuplu de șase ani și, mai scriu ziarele locale, ar plănui să se căsătorească în august sau septembrie.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Ozge Ozpirincci (@ozpirincci)

 

Filmează pentru un nou proiect

Deși nu este chiar în cazul altei turcoaice celebre, Bergüzar Korel, care în aprilie s-a retras dintr-un serial pe care îl pregătea de luni bune după ce a rămas însărcinată, pe neașteptate, a treia oară, Özge Özpirinççi este și ea în plină filmare pentru un proiect nou.

Actrița joacă pentru o platformă online din Turcia în serialul „İlk ve Son”, la care a făcut referire în declarația de pe Instastories. Potrivit tabloidelor, echipa de filmare a grăbit deja producția, înainte ca silueta actriței să se schimbe datorită sarcinii.

„İlk ve Son” este un serial la care Özge Özpirinççi a început lucrul imediat după terminarea filmărilor pentru serialul „Bir denizalti hikayesi”/„Povestea unui submarin”, o producție SF pentru Netflix, în care o vom vedea alături de Kivanç Tatlitug.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Bir Denizaltı Hikayesi (@birdenizaltihikayesi)

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton