Homepage  / Vedete / Vedete străine

Özge Özpirinçci („Femeie în înfruntarea destinului”) va juca într-un serial produs de Netflix

Özge Özpirinçci („Femeie în înfruntarea destinului”) va juca într-un serial produs de Netflix

de Redactia Tvmania

Eroina producției „Femeie în înfruntarea destinului” („Kadin”), care s-a terminat la turci pe 4 februarie, după 3 sezoane, și care este în prezent difuzată și la noi de Happy Channel, are un proiect nou. Conform sozcu.com.tr, Özge (33 de ani) va juca într-un serial de dragoste produs de Netflix.

Serialul va avea 8 episoade și va fi al patrulea original realizat de cei de la Netflix pentru Turcia, după „The Protector, „The gift” și „Așk 101”. Filmările pentru noua producție, al cărei nume nu a fost încă dezvăluit, vor începe în martie, iar Özge îl va avea ca partener pe Birkan Sokullu („În numele fericirii”, „În dragoste și în război”).  

De când a jucat în „Femeie în înfruntarea destinului”, Özge a intrat în vizorul producătorilor turci, iar până la colaborarea Netflix a fost un singur pas. „Acest proiect a reprezentat o piatră de hotar pentru cariera mea. Peste tot unde mă duc toată lumea mă întreabă despre acest serial, despre personajul meu, despre poveste. Mă simt măgulită să ştiu că sunt admirată pentru faptul că interpretez o femeie simplă, modestă, dar cu un caracter atât de puternic”, ne-a declarat actrița mai de mult. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton