Homepage  / Vedete / Vedete străine

Özge Yağiz și Gökberk Demirci, adică Reyhan și Emir din serialul „Jurământul”, curtați să facă un film împreună

Özge Yağiz și Gökberk Demirci, adică Reyhan și Emir din serialul „Jurământul”, curtați să facă un film împreună

de Redactia Tvmania

Vara aceasta plănuiau să se odihnească și să plece în vacanță, dar sunt șanse mari ca îndrăgiții actori turci Özge Yağiz și Gökberk Demirci, care formează un cuplu și în realitate, nu doar pe micul ecran, să joace împreună într-un lung metraj.

Cei doi actori, care s-au îndrăgostit chiar pe platourile de filmare de la „Jurământul” („Yemin” în original), difuzat la noi de Happy Channel, ar avea, din nou, planuri profesionale împreună, ceea ce ar fi o veste incredibilă pentru fanii lor. Aceștia și-au revenit cu greu după ce frumoasa actriță a decis să iasă din poveste la sfârșitul sezonului 2 („Jurământul” a continuat cu sezonul 3 în Turcia și cu altă actriță în rol principal).

La începutul lunii martie, Özge Yağiz (23 de ani) și Gökberk Demirci (31 de ani), care formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de actori turci, au fost surprinși de paparazzi la o cafea cu managerii lor, undeva în Istanbul. Ziarul turcesc Sabah a explicat că cei doi au primit oferte nu doar din Turcia, ci și din India și Iran, pentru un film artistic realizat în coproducție, în care actorii să joace iar împreună.

Anterior, Özge Yağiz, care e momentan șomeră – cel mai recent proiect al său, serialul „Sol Yanim”, a fost un eșec, fiind anulat luna trecută, după doar 12 episoade – declarase că nu are de gând să accepte un serial de vară, căci preferă să meargă în vacanță cu iubitul ei și să aștepte sezonul de toamnă/iarnă. Cât despre Gökberk Demirci, acesta joacă în continuare în „Jurămânul”, al cărui sezon actual, 3, ar trebui să se termine în Turcia undeva în mai-iunie, apoi va intra în vacanță. Așa că, dacă producătorii bat palma în privința banilor și a subiectului, Özge și Gökberk au timp să facă împreună filmul.

Și pe plan personal ar avea vești cei doi, nu doar pe plan profesional. De când au confirmat că formează un cuplu, anul trecut, actorii par din ce în ce mai îndrăgostiți. Au petrecut împreună carantina, au fost în vacanță, au făcut Revelionul împreună… Iar de Revelion, a scris presa turcă, Gökberk a cerut-o pe Özge de soție, iar ea a zis DA. Căsătoria este așteptată anul acesta, fiind – zice toată lumea – iminentă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton