Homepage  / Vedete / Vedete străine

Pablo Lyle are mari probleme economice. Familia sa își vinde proprietăție pentru a-l ajuta

Pablo Lyle are mari probleme economice. Familia sa își vinde proprietăție pentru a-l ajuta

de Redactia Tvmania

Pablo Lyle nu este singura persoană afectată din cauza procesului legat în care este implicat. Familia actorului de telenovele a cedat treptat consecințelor emoționale și economice pe care le-a declanșat procesul cu care se confruntă Lyle.

 

Din martie anul 2019, viața lui Pablo Lyle s-a schimbat total, în rău. Actorul cu o carieră promițătoare, care trecuse cu succes de la telenovele la Netflix, trăiește în arest la domiciliu în Miami și nu are voie să se întoarcă în Mexic pentru a locui sau a munci, după ce a fost acuzat de omor involuntar.

Fratele actorului din „Blestemul meu iubit” a fost nevoit să își vândă sala de sport pe care o deținea pentru a-l putea sprijini economic pe Pablo. Jorge Lyle achiziționase această sală în 2016 după ce în 2015 a fost câștigătorul formatului „Exatlon” în Mexic, potrivit celor de la TVyNovelas. 

 
 Potrivit aceleiași surse familia lui Pablo a scos și alte proprietăți spre vânzare pentru a suporta toate cheltuielile cauzate de procesul legal cu care se confruntă actorul. 

Protagonistul telenovelei „Belestemul meu iubit” se va confrunta cu un proces care a trebuit amânat până în martie 2021 din cauza pandemiei Covid-19. Avocații acestuia mențin versiunea că actorul a acționat în autoapărare. Deocamdată, Pablo rămâne în arest la domiciliu la Miami.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton