Homepage  / Vedete / Vedete străine

Palatul Buckingham va anunța când Meghan Markle va intra în travaliu

Palatul Buckingham va anunța când Meghan Markle va intra în travaliu

de Redactia Tvmania

Toată lumea se întreagă dacă Meghan Markle și Prințul Harry nu au devenit deja părinți, însă se pare că detaliile importante vor fi anunțate de Palatul Buckingham înainte de naștere, așadar fanii familiei regale vor fi informați la timp.  Întreaga lume știa că Meghan Markle urmează să devină mamă la sfârșitul lunii aprilie, acest lucru fiind menționat de Ducesa de Sussex în timpul aparițiilor publice.

 

Cu toate acestea, este începutul lunii mai și până acum nu au apărut informații despre nașterea bebelușului, iar această așteptare i-a făcut pe mulți fani ai familiei regale să creadă că Meghan a născut deja, iar vestea este ținută secret de familia regală.

Această idee este foarte populară, deoarece Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat că vor ca planurile de naștere să rămână private, iar Meghan nu a mai fost văzută în public în ultimele săptămâni. Potrivit People însă, întreaga lume va afla câteva detalii despre nașterea bebelușului, deoarece Palatul Buckingham va anunța când Ducesa va intra în travaliu.

Există totuși și un lucru pe care Meghan și Harry nu-l vor face după nașterea copilului. Cei doi nu vor respecta tradiția de a face poze pe treptele maternității, așadar primele imagini vor fi publicate probabil la câteva zile după nașterea bebelușului, perioadă în care Ducele și Ducesa de Sussex se vor putea bucura în privat de clipele minunate.

Deși aceste informații au ajuns la fanii din întreaga lume, există un alt detaliu important care i-a făcut pe toți să creadă că Ducesa a născut deja. Prințul Harry va merge în vizită oficială în Olanda săptămâna viitoare, intensificând aceste zvonuri. Cu toate acestea, reporterii regali au explicat că bebelușul Sussex nu s-a născut, iar dacă Meghan va intra în travaliu, Harry va renunța la această călătorie.

 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton