Homepage  / Netflix

„Pamela, A Love Story”. Pamela Anderson își spune povestea într-un documentar Netflix. Când e premiera

„Pamela, A Love Story”. Pamela Anderson își spune povestea într-un documentar Netflix. Când e premiera

de Roxana Mirea,

Pamela Anderson vine la Netflix. Viața actriței a fost mereu pusă sub lupă și s-a desfășurat sub privirile publicului. Acum, vedeta s-a decis să își spună singură povestea, dezvăluind detalii intime, neîmpărtășite până acum, despre viața ei și despre ascensiunea ei spre faimă ca model și actriță, într-un documentar. Iată când are premiera „Pamela, A Love Story” la Netflix.

Pamela Anderson își spune povestea în documentarul Netflix „Pamela, A Love Story”

Pamela Anderson este genul de celebritate pe care toată lumea crede că o cunoaște – sau cel puțin are o părere despre ea. De la „Baywatch”, la relația cu Tommy Lee și până la infamul furt al unei casete video, care ascundea imagini intime cu ea și Tommy, care i-a schimbat pentru totdeauna viața și cariera, viața ei s-a desfășurat în mare parte pe scena publică. Însă, „Pamela, A Love Story”, un nou film documentar al regizorului Ryan White, este mult mai mult decât o poveste despre Anderson; este o poveste spusă de Pamela Anderson însăși.

Ajunsă acum la 50 de ani, Pamela Anderson își revendică povestea în noul documentar și dezvăluie detalii intime, neîmpărtășite până acum, despre viața ei din Ladysmith, Columbia Britanică, și despre ascensiunea ei spre faimă ca model și actriță. De asemenea, ea discută despre căutarea dragostei pe tot parcursul vieții sale, care a dus la iubirile sale foarte mediatizate și adesea turbulente.

Când nu cauți dragostea, ea te găsește”, a declarat actrița. „Și cred că eu sunt ușor de găsit.”

Pamela Anderson spune că preluarea controlului asupra poveștii sale a fost un pas intimidant, dar necesar pentru a împărtăși cu lumea cea mai adevărată și mai nefiltrată personalitate a sa. „Am fost foarte ezitantă, dar, privind înapoi, mă simt împuternicită”, spune ea. „Și sper că [povestea mea] îi inspiră pe oameni să se distreze de minune și să nu-și facă atâtea griji.”

Când are premiera „Pamela, A Love Story” la Netflix

Cu fotografii personale inedite, însemnări din jurnal și o introspecție atentă, filmul este o relatare la persoana întâi a ceea ce înseamnă cu adevărat să fii un icon, un sex-simbol, un actor și o mamă a doi copii – totul în timp ce toată lumea te privește.

„Pamela, A Love Story” va avea premiera pe Netflix pe 31 ianuarie 2023.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton