Homepage  / Vedete / Vedete străine

Pamela Anderson a semnat cu Netflix. Ce proiect pregătește fostul star „Baywatch”

Pamela Anderson a semnat cu Netflix. Ce proiect pregătește fostul star „Baywatch”
8

de Andra Stana,

Pamela Anderson a dezvăluit că Netflix pregătește un nou proiect axat pe viața ei. Proiectul este descris ca fiind „documentarul definitiv” despre vedeta din „Baywatch”.

Platforma de streaming a anunțat, miercuri, pe Twitter, că se va ocupa de un nou documentar despre viața Pamelei Anderson. Acesta va fi realizat cu participarea fostei vedete din „Baywatch”.

„Pamela Anderson este gata să-și spună povestea într-un nou documentar”, a transmis contul principal al Netflix, via Twitter. De asemenea, platforma de streaming a adăugat că starul de 54 de ani este pregătit să „dezvăluie adevărul” în documentarul despre viața și cariera sa.

Ryan White („The Case Against 8” și „Ask Dr. Ruth”) semnează regia documentarului. Netflix a mai menționat că filmul va include materiale de arhivă, dar și jurnale până acum secrete. Nu vor lipsi nici interviurile cu Pamela Anderson, scrie collider.com.

Pamela Anderson, prima declarație despre proiectul de la Netflix

„Viața mea / O mie de imperfecțiuni / Un milion de percepții greșite / rău, sălbatic și pierdut / Nimic de trăit / Nu pot decât să te surprind / Nu o victimă, ci o supraviețuitoare / și în viață pentru a spune povestea adevărată.”, a scris Pamela Anderson, într-un mesaj pe Instagram.

Jessica Hargrave, Julia Nottingham, fiul lui White și Anderson, Brandon Thomas Lee, sunt producătorii noului documentar. Josh Braun este producător executiv al documentarului despre care Netflix nu a oferit deocamdată niciun alt detaliu.

Pamela Anderson și soțul ei divorțează, după doar un an de la nuntă

La finalul lunii ianuarie 2022, Pamela Anderson și soțul ei, Dan Hayhurst, au anunțat că divorțează după un an de la căsătorie. Cei doi au decis să își unească destinele în Ajunul Crăciunului din 2020. Ceremonia a avut loc pe terenul casei Pamelei Anderson, de pe Insula Vancouver.

Pamela AndersonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Pamela iubește la fel de autentic precum trăiește”, a spus o sursă pentru rollingstone.com, adăugând că scurta lor uniune a fost un „vârtej pandemic” care s-a stins.

Relația dintre Pamela Anderson, în vârstă de 54 de ani și Dan Hayhurst a început cu un scandal, când fosta parteneră a lui Dan, Carey, a acuzat-o pe Pamela Anderson că i-a despărțit familia.

Page Six a scris, în septembrie 2020, că Pamela Anderson are o relație cu Dan Hayhurst, după ce ea a divorțat de Jon Peters, cu care a fost căsătorită doar 12 zile. Ea a mai fost căsătorită cu Tommy Lee, apoi s-a mai căsătorit și divorțat de Kid Rock. Apoi, vedeta s-a căsătorit cu Rick Salomon de două ori, prima dată în 2007, care s-a încheiat cu o anulare, și din nou în 2013.

Despre relația dintre Pamela Anderson și Tommy Lee va apărea serialul Hulu „Pam & Tommy”. Lily James și Sebastian Stan îi interpretează pe Pamela Anderson și Tommy Lee.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton