Homepage  / Articole

Pamela Anderson, interviu pentru „Happy Hour”

Pamela Anderson, interviu pentru "Happy Hour"

de Redactia Tvmania

Măruţă îşi surprinde telespectatorii din nou. După Eric Braeden, Fran Drescher sau Vonda Shepard, vedeta Pro va prezenta azi la "Happy Hour" un interviu pe care i l-a furat Pamelei Anderson la petrecerea "Playboy Mansion Revisited".

.

Pamela a vorbit despre viaţa ei pentru telespectatorii lui Măruţă.

Bomba sexy a tuturor timpurilor a acordat un interviu echipei “Happy Hour”, în care a vorbit despre maternitate, nuditate, dar şi despre cum îşi imaginează viaţa la adânci bătrâneţi. Şi dacă Pam nu a putut ajunge în platoul emisiunii lui Măruţă, atunci a mers Happylica la ea, chiar la petrecerea “Playboy Mansion Revisited” organizată la Snagov vinerea trecută, la care diva a fost invitat de onoare.

La petrecere, prima de acest fel din Europa, Pamela Anderson a stat de vorba cu Loredana şi a mărturisit că se simte exact ca la conacul lui Hugh Hefner. Pam a vorbit despre cum este să îţi creşti copiii ca mamă singură, despre grija pentru animale, despre cum îşi doreşte să îmbătrânească, despre operaţii estetice sau despre ce părere au copiii săi despre pozele nud care au facut-o celebră.

Prezentatorul Pro a primit şi el un „cadou” de la fetele de la „Playboy Mansion Revisited”. Unele dintre cele mai sexy playmates din Europa care au fost prezente la petrecere alături de Pamela Anderson îi vor transmite un mesaj ”dulce” lui Cătălin Măruţă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton