Homepage  / Vedete / Vedete străine

Pamela Anderson s-a căsătorit în secret

Pamela Anderson s-a căsătorit în secret

de Redactia Tvmania

Pamela Anderson, în vârstă de 52 de ani, s-a căsătorit cu producătorul american Jon Peters, în vârstă de 74 de ani, în cadrul unei ceremonii private care a avut loc în Malibu, luni, 20 ianuarie.

Căsătoria celor doi este o mare surpriză, însă nu putem spune același lucru și despre relația lor. Cei doi au avut o relație în urmă cu 30 de ani și, conform publicației The Hollywood Reporter, s-au reîntâlnit în urmă cu câteva luni și au reluat relația, dar au încercat să fie cât mai discreți și să stea departe de ochii presei și ai curioșilor. Alături le-au fost cei doi băieți ai Pamelei Anderson, Brandon și Dylan Lee, dar și fosta soție a lui Jon Peters, Christine Forsyth-Peters, și fiicele lor, Caleigh și Skye.

„Pamela nu a ajuns niciodată la adevăratul său potențial ca artist. Nu a strălucit până acum într-un mod real. Există mult mai multe lucruri la ea decât se vede din afară, altfel nu aș iubi-o atât de mult”, a declarat Jon Peters pentru The Hollywood Reporter, explicând relația cu Pamela și decizia de a se căsători. „Fete frumoase sunt peste tot. Aș fi putut alege pe cine vreau însă – de 35 de ani – nu o doresc decât pe Pamela. Mă înnebunește – într-un mod bun. Mă inspiră. O protejez și mă comport cu ea în modul în care ea merită să fie tratată”.

După nuntă, Pamela a oferit o declarație pentru The Hollywood Reporter, sub forma unei „poezii”: Jon este originalul bad boy de la Hollywood – nimeni nu se compară cu el – / Îl iubesc enorm ca pe un membru al familiei. / Viața lui mă speria înainte. / Mult prea mult pentru o fată ca mine. Acum am văzut mai multe despre viață și realizez.. / El a fost acolo tot timpul. Nu m-a dezamăgit niciodată – / Acum sunt pregătită și / și el este pregătit – Noi / înțelegem / și ne respectăm unul pe celălalt – Noi ne iubim unul pe celălalt fără condiții. – / Sunt o femeie norocoasă. – Dovadă / că Dumnezeu are un plan”.

Aceasta este cea de-a cincea căsătorie, atât pentru Pamela cât și pentru Jon. Pamela Anderson a mai fost căsătorită cu Tommy Lee, cu care are doi băieți, apoi cu Kid Rock și de două ori cu Rick Salomon. În ceea ce îl privește pe Jon Peters, el a fost căsătorit cu Henrietta Zampitella, actrița Lesley Ann Warren, Mindy Williamson și producătoarea Christine Forsyth-Peters și a avut o relație de 12 ani cu Barbra Streisand.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton