Homepage  / Vedete / Vedete străine

Pamela Anderson s-a despărțit de Jon Peters după numai 12 zile de la căsătorie

Pamela Anderson s-a despărțit de Jon Peters după numai 12 zile de la căsătorie

de Redactia Tvmania

Se pare că Pamela Anderson (52 de ani)  nu are deloc noroc în dragoste. Căsătoria sa cu producătorul american Jon Peteres (74 de ani) a ajuns la final după numai 12 zile. 

Știrea a fost confirmată chiar de starul din serialul Baywatch, ea oferind și o declarație oficială pentru publicația E! News.

„Am fost mișcată de modul călduros în care l-ați primit pe Jon și căsătoria mea. Vă mulțumim pentru susținere și ne alocăm un timp departe unul de celălalt pentru a reevalua ceea ce ne dorim de la viață și unul de la celălalt. Viața este o călătorie și iubirea este un proces. Având acest adevăr universal în minte, am decis de comun acord să amânăm formalitățile ce țin de certificatul de căsătorie și să ne punem încrederea în proces. Vă mulțumim pentru că ne respectați intimitatea”, a declarat ea.

Cei doi au făcut pasul cel mare pe 20 ianuarie în cadrul unei ceremonii secrete organizate în Malibu. 

Cei doi au avut o relație în urmă cu 30 de ani și, potrivit The Hollywood Reporter, s-au reîntâlnit în urmă cu câteva luni și au reluat relația, dar au încercat să fie cât mai discreți și să stea departe de ochii presei și ai curioșilor. 

Aceasta a fost pentru amândoi căsătoria cu numărul 5. Pamela Anderson a mai fost căsătorită cu Tommy Lee, cu care are doi băieți, apoi cu Kid Rock și de două ori cu Rick Salomon. În ceea ce îl privește pe Jon Peters, el a fost căsătorit cu Henrietta Zampitella, actrița Lesley Ann Warren, Mindy Williamson și producătoarea Christine Forsyth-Peters și a avut o relație de 12 ani cu Barbra Streisand.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton