Homepage  / Vedete / Vedete străine

Pamela Anderson, strălucitoare în prima sa reprezentație pe Broadway. Cum a arătat actrița de 54 de ani

Pamela Anderson, strălucitoare în prima sa reprezentație pe Broadway. Cum a arătat actrița de 54 de ani

de Andra Stana,

Pamela Anderson a debutat pe Broadway, în spectacolul ”Chicago”. Vedeta din „Baywatch” a profitat de ocazie pentru a-și etala silueta perfectă la cei 54 de ani ai săi.

În piesa de pe Broadway, Pamela Anderson interpretează rolul lui Roxie Hart. Prima sa apariție a fost una strălucitoare, actrița demonstrând că se simte cel mai bine în lumina reflectoarelor. 

Pe scenă, Pamela Anderson a părut să fie sigură pe ea, scrie filmnow.ro. Pentru a intra în rol, ea a îmbrăcat o salopetă neagră, la care a asortat o bluză transparentă, cu mâneci lungi, dar și o pereche de dresuri cu plasă.

Cum a fost primită pe Broadway Pamela Anderson

Spectatorii au primit-o bine pe noua actriță de pe Broadway. Mai mult, aceasta a fost aplaudată minute în șir. În final, cineva i-a dărut un buchet impresionant de trandafiri roșii.

Despre rolul din „Chicago”, Pamela Anderson a spus, mai demult, că a fost una dintre cele mai mari provocări din viața ei.

„Aveam nevoie de asta. Simt că acesta este cel mai bun lucru pentru mine în această perioadă. Îmi place să muncesc și să mă concentrez pe proiectele mele. Încă pot să muncesc, nu sunt atât de bătrână. Sunt sigură că pot să o fac și o s-o fac!”, a mai spus Pamela. 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton